Bus

Oosterreeweg 2
9166 PE Schiermonnikoog

Arriva

Terug

Bus

Arriva verzorgt de busdienst op het eiland. U kunt gebruikmaken van het speciale eilandretour à €3,50 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen t/m 11 jaar, 65-plussers en honden. Deze kaarten zijn in de bus verkrijgbaar. Ook verkoopt Arriva in de bus eilander tienrittenkaarten à €12,00 voor volwassen en €7,50 voor kinderen, 65 plussers en honden. (Prijsniveau april 2014).

Voor groepen is het mogelijk om bij de chauffeur een gezelschapskaart te kopen. De kosten voor deze retourkaarten bedragen €2,50 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen, 65-plussers. Grote groepen raden wij aan hun komst aan te kondigen. Voor de diverse buslijnen op het eiland is een netkaart beschikbaar. Deze kunt u hier vinden.

Contactgegevens

tel. (0519) 531360
E-mail: schiermonnikoog@arriva.nl

www.openbaarvervoerschiermonnikoog.nl

 

 

Op de kaart

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

'Het mooiste aan Schiermonnikoog vind ik dat je vanuit huis binnen twee minuten in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Europa bent. Voor honderdduizenden vogels is Schiermonnikoog een onmisbare tussenstop. Als ze hier niet genoeg te eten vinden, kunnen ze hun reis niet tot een goed einde brengen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het beschermen van deze natuur...' Bekijk het volledige verhaal

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen