Fakkeloptocht

• Tijd: 19:00 uur
  • Locatie: Willemshof

Fakkeloptocht
30 december organiseert de Rotaryclub ‘Het Eiland Schiermonnikoog’ weer haar jaarlijkse en inmiddels traditionele midwinter fakkeltocht.Loop mee met deze sfeervolle wandeling. De tocht eindigt met glühwein, warme chocolademeldk en een optreden van het Shantykoor

De start is om 19.00 uur in de Willemshof. Daar staan vuurkorven om de fakkels aan te steken. De fakkeloptocht duurt ongeveer tot 21.00 uur.

Fakkels kunnen worden gekocht vanaf 10.00 uur in het centrum van het dorp (kraam tegenover Spar-supermarkt). Indien voorradig kunnen er ook voor de start van de tocht nog fakkels worden gekocht. Tijdens de tocht zijn er voor de kinderen weer enkele leuke verrassingen. Na afloop van de tocht is er warme chocolademelk en glühwein.

Koop fakkels voor goede doelen op Schiermonnikoog en elders in de wereld, ook als u eventueel niet mee kunt lopen. U kunt deze dan gebruiken bij andere gelegenheden, zoals bij de viering van Oud & Nieuw of tijdens een gezellige zomeravond. De Rotaryclub rekent op uw deelname aan deze geweldige avond!

Esther Hagen, Lytje Willem

'Het is geweldig om als kind op Schiermonnikoog op te groeien, met het eiland als één grote speeltuin. En dat kan ik via Lytje Willem nu aan een heleboel kinderen laten zien. Want die Lytje Willem neemt ze mee op de grootste avonturen en laat ze het eiland op een manier beleven die ze niet eens hadden durven dromen...' Bekijk het volledige verhaal

Esther Hagen, Lytje Willem