NNO ensembles gaan om de Noord!

• Datum: 19 nov t/m 18 mrt
  • Tijd: 14:00 uur
  • Locatie: Hotel om de Noord, Langestreek 66

Fantastisch dat we samen met de Vrienden van het NNO een concertreeks kunnen aanbieden op het mooie Schiermonnikoog. De combinatie van wadden eiland en kamermuziek creëert een natuurlijke versterking. Schiermonnikoog als platvorm voor inspirerende muziek in een open ambiance. We zijn er trots op dat de geweldige musici van het Noord Nederlands Orkest in het kleinste hotel van de wadden, “Hotel Brasserie Om de Noord”, hun kunnen willen delen. We kijken uit naar uw komst.

Etty van der Veer | Ger van Langen.
Hotel om de Noord

NNO

• zondag 19 november; 2e concert NNO Kamermuziekreeks wordt deze maand verzorgd door de winnaars van het Prinses Christina Concours. Jonge musici die excelleren op piano, viool en klarinet.

• zondag 17 december; 3e concert NNO Kamermuziekreeks; het Piano Kwartet. Dit aansprekende kwartet wordt gevormd door Sergei Bolotney, Keiko Sekuma, Christophe Weidmann en Noëlle Weidmann.

Voor reserveringen:

Hotel Brasserie Om de NoordBrasserie om de Noord
Langestreek 66

Sytze Schut, eilander

'In het najaar van 2005 lees ik een oproep voor de NCRV-verkiezing ‘mooiste plek van Nederland’, en besluit Schiermonnikoog op te geven. Een internetverkiezing, zo blijkt, waarin wij het mogen opnemen tegen Vlieland. De provinciewinnaar gaat door naar de live-finale in Hilversum. Het angstzweet breekt mij uit. Op dag 1 heeft Vlieland al 500 stemmen en op Schiermonnikoog weet - behalve een paar medewerkers van de VVV en mijn vrouw en ik - nog niemand iets over een verkiezing...' Bekijk het volledige verhaal

Sytze Schut, eilander