NNO ensembles gaan om de Noord!

• Datum: 22 okt t/m 18 mrt
  • Tijd: 14:00 uur
  • Locatie: Hotel om de Noord, Langestreek 66

Fantastisch dat we samen met de Vrienden van het NNO een concertreeks kunnen aanbieden op het mooie Schiermonnikoog. De combinatie van wadden eiland en kamermuziek creëert een natuurlijke versterking. Schiermonnikoog als platvorm voor inspirerende muziek in een open ambiance. We zijn er trots op dat de geweldige musici van het Noord Nederlands Orkest in het kleinste hotel van de wadden, “Hotel Brasserie Om de Noord”, hun kunnen willen delen. We kijken uit naar uw komst.

Etty van der Veer | Ger van Langen.
Hotel om de Noord

NNO

• zondag 22 oktober; 1e concert NNO Kamermuziekreeks: het Cello Kwartet met gast Cellist Fred Pot, speelt werken van o.a. Telemann, Bach, Pärt en Gershwin. Een aansprekend en gevarieerd programma.
  • zondag 19 november; 2e concert NNO Kamermuziekreeks wordt deze maand verzorgd door de winnaars van het Prinses Christina Concours. Jon-ge musici die excelleren op piano, viool en klarinet.

•

zondag 17 december; 3e concert NNO Kamermuziekreeks; het Piano Kwartet. Dit aansprekende kwartet wordt gevormd door Sergei Bolotney, Keiko Sekuma, Christophe Weidmann en Noëlle Weidmann.

Voor reserveringen:

Hotel Brasserie Om de NoordBrasserie om de Noord
Langestreek 66

programma op dit moment nog niet bekend.

Nieuw! dagarrangement met opstapplaatsen in Groningen en Drenthe

Vanaf de derde zondag in Oktober start voor de vierde maal de kamermuziekreeks van ensembles van het Noord Nederlands Orkest!

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog