Festival Jong Talent

Schiermonnikoog Festival Voorjaarseditie

De grootste klassieke talenten uit binnen- en buitenland, die furore maken op internationale concoursen zijn te bewonderen op de voorjaarseditie van het Schiermonnikoog Festival.

Vanuit de hele wereld reizen zo’n zeventig talenten naar het kleinste Waddeneiland. Naast een uitgebreid concertprogramma, biedt het festival masterclasses, muziekdocumentaires, lezingen, natuurexcursies en sterrenwandelingen, maar ook: 30 kilometer fietspad, 18 kilometer strand en meer dan 300 vogelsoorten. Beleef het voorjaar op Schier & ontdek de nieuwe generatie!

Programma bekend: 14 december 2022 12:00 uur
Start kaartverkoop: 19 december 2022 12:00 uur

Programma & tickets

• Concerten
  • Openbare Masterclasses
  • Muziekdocumentaires
  • Muzieklezingen

Koop uw tickets via de site van het Schiermonnikoog Festival . Tijdens het festival is er een informatiebalie in Hotel van der Werff

Georges Mutsaerts, directeur Festival Jong Talent en het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog
Georges Mutsaerts
Initiatiefnemer/ directeur Festival Jong Talent en het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog

“Georges Mutsaerts organiseert samen met artistiek leiders Jeroen Reuling en Caspar Vos jaarlijks twee festivals op het eiland: het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog begin oktober en het Festival Jong Talent in maart.”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen