Workshop ‘Wijn aan ‘t Wad’

  • Datum: 27 jun t/m 29 aug

 

WANNEER : Iedere dinsdagWijn op't oog

TIJD : 15:00 - 17:00 uur 

LOCATIE: Restaurant Marina (Jachthaven)

PRIJS : € 27,50 pp

*Minimaal 4 deelnemers, maximaal 15 deelnemers


De workshop ‘Wijn aan ‘t Wad’ is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om meer te weten te komen over wijn. Dus óók jij die altijd zegt geen verstand van wijn te hebben, want iedereen heeft smaak!

Tijdens de workshop - gegeven op de unieke locatie Restaurant Marina met uitzicht op het Wad - proeven we ‘blind’ een aantal karakteristieke wijnen. We beoordelen de wijnen op universele smaakfactoren die altijd in alle soorten van voedsel en dranken te herkennen zijn.

De smaakleer helpt ons de juiste combinatie van wijnen en gerechten te vinden. De volgorde te bepalen waarop we ze serveren. Of zelfs te ervaren wat er aan een gerecht of een wijn ontbreekt.

Om zelf enkele mooie wijn-spijscombinaties te maken, komen er een aantal lekkernijen van Marina op tafel. Kortom: deze workshop is leerzaam, lekker en gezellig!

Passie voor wijn!

Initiator en cursusleider Eelke van der Heide werkt in het dagelijks leven als gepassioneeWijn aan't Wad - Eelke van der Heiderd gastheer-sommelier bij Hotel-Restaurant Ambrosijn op Schiermonnikoog. Hij volgde de cursus ’gastronomie’ van smaakprofessor dr. Peter Klosse en deed ervaring op bij verschillende gerenommeerde restaurants op Michelinster-niveau.


Aanmeldingen of informatie:

VVV Schiermonnikoog
U kunt online reserveren of kom langs aan de balie van de VVV om uw reservering te maken.

contact@wijnophetoog.nl
06 51157561

Wilt u een workshop op maat voor uw gezelschap? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Bestel hier uw tickets
  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Monique Talsma, trouwambtenaar Schiermonnikoog

'Als kind kun je toch niet bedenken dat je trouwambtenaar wordt in de eilandgemeente waar je bent geboren en getogen? Huwelijken mogen overal op 'Us Lytje Pole' voltrokken worden. Het is een voorrecht aanwezig te kunnen zijn bij zulke intieme momenten. Of dit nu is met een gezelschap bij Paal 5, op de Balg of op zeer bekend terrein in het hotel waar ik ook werk…' Bekijk het volledige verhaal

Monique Talsma, trouwambtenaar Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen