Anderhalve meter

Tot begin maart hadden we er nog nooit van gehoord - de anderhalve metersamenleving - maar is nu een feit, ook op Schiermonnikoog. Om het met elkaar goed te hebben, volgen wij ook de richtlijnen. Natuurlijk heeft dit nogal wat consequenties. Neem alleen al het vervoer naar het eiland en het vervoer naar uw vakantieverblijf op Schiermonnikoog.

Mondkapjesplicht:

Vanaf 1 december 2020 is het op veel plaatsen verplicht om een mondkapje te dragen, ook op Schiermonnikoog. Informatie kunt u vinden op de site van de Rijksoverheid.

UPDATE n.a.v. de toespraak van premier Rutte op 14 december jl.

 

De pagina's worden regelmatig voorzien van nieuwe informatie!

N.B.; alle informatie m.b.t. corona is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen!

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen