Fotowedstrijd "Actie(f) op Us Lytje Pole"

Schiermonnikoog is een fotogeniek eiland, want hoeveel plaatjes worden er dagelijks van de vuurtoren, de Kobbeduinen, het Willemsduin, de jachthaven, het strand en ga zo maar door, gemaakt? Ontelbaar. De natuur is elk seizoen prachtig, de kleuren in elke maand verrassend anders. Maar Schiermonnikoog is meer. En wij zijn op zoek naar foto's die dát vertellen.

Hoe beleeft u het eiland? Is dat fietsend over de kwelder, rollend door de duinen, kitend op de golven, rennend langs de Westerplas, zittend op een terras, wandelend naar de Kobbeduinen of....? 

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar foto's waar de actie vanaf spat, natuurlijk gemaakt op Schiermonnikoog. De foto's moeten laten zien dat het eiland meer is dan natuur alleen. Een combinatie van de schoonheid van Schiermonnikoog en een activiteit is wat we graag terug zien in deze foto's.

Hoe nu verder?

Tot/met 6 mei 2019 heeft u de mogelijkheid om uw foto's (max. 2 stuks) in te sturen. De voorwaarden voor de in te sturen foto's kunt u hier lezen.

Uw foto in een expostie

De tien allermooiste, meest bijzondere en voor zich sprekende foto's waarin het thema het beste naar voren komt, worden geëxposeerd in Strandresort Schiermonnikoog. De aller, allermooiste foto krijgt een plekje op de cover van een editie van de Lytje Pole Krant én de Lytje Pole Agenda. Tevens wint de maker van deze winnende foto een verblijf op het eiland.

Doe mee en verras ons!

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Aleida is pottenbakker op het eiland. In haar Hjirre maakt en verkoopt ze haar kunst. Daarnaast is zij onderdeel van kunstgroep SJain en is ze druk bezig om het Kunstfestival, met de zee als thema, in september 2018 vorm te geven. Bekijk het volledige verhaal

Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen