Boekenbios: De Kinderwet

• Datum: 24 mrt 2020 20:00 - 24 mrt 2020 22:00

The Children Act

Fiona Maye, gerespecteerd rechter familiezaken aan het hooggerechtshof, raakt verwikkeld in een complexe zaak: een bijna 18-jarige, doodzieke jongen weigert uit geloofsovertuiging een bloedtransfusie. Is hij te jong om zelf over leven en dood te beslissen of weegt het recht op vrije wil zwaarder? Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Booker Prize winnaar Ian McEwan met Emma Thompson, Stanley Tucci en Fionn Whitehead.

Na afloop is er gelegenheid onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Meer informatie:

• De voorstelling vindt plaats op dinsdag 24 maart maart 20:00 uur.
  • Locatie: Dorpshuis
  • Kosten bedragen € 7,50 voor niet leden
  • € 5,- voor Bibliotheekleden van Bibliotheken Noord Fryslân.

U kunt ter plekke aan de kassa een kaartje kopen of online via www.ontdekdebieb.nl.

Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea