Kom je meedoen aan de eilander tennis toss?

• Datum: 29 nov 2020 14:00 - 29 nov 2020 15:30

Midden in de duinen vindt u de trots van onze tennissende eilanders: Tennisvereniging de Hinneleup.
Wat wij u bieden? Een gezellig clubhuis met maar liefst drie Kushion court tennisbanen. Deze banen zijn vriendelijk voor de gewrichten en onder bijna alle weersomstandigheden bespeelbaar. Toegankelijk tennis voor jong en oud!

Als het weer het enigszins toelaat gaan we op zondag tossen, gooi uw racket op de hoop en staat U plotseling op het veld een balletje te slaan tegen de oud-wethouder, de dokterassistente of de boswachter. De toss is open voor iedereen.

• Tossmiddag, zondagmiddag 14.00 uur
  • Deelname is gratis
  • Tennisvereniging De Hinneleup (Duinpad 2, tegenover hotel Duinzicht)

Meer informatie ...