Workshop schilderen met Irene Meuldijk

  • Datum: 18 sep 2021 10:00 - 18 sep 2021 13:00

Een hele ochtend schilderen aan het strand. Helemaal opgaan in vergezichten met prachtige wolkenluchten boven de horizon.

Gefascineerd zijn door het steeds veranderend licht aan de kust. Deels water en deels land. Vastleggen met verf op doek, wat er zich aandient op dàt moment. Dat is waar ik je graag bij wil begeleiden. Met een paletmes zoeken naar structuren of met penselen de onwaarschijnlijke tinten blauw pakken van lucht en water. Mijn passie ligt bij het schilderen van de weidsheid van landschappen, vooral die aan de kust. Dit was al zo voor mijn studie aan de kunstacademie in Groningen. Na 30 jaar teken- en schilderles te hebben gegeven op het voortgezet onderwijs, woon ik sinds een paar jaar op het eiland en wil ik graag mijn passie voor schilderen met je delen. Ik kan je helpen zoeken naar een goede compositie, adviseren over het mengen van kleuren en te hanteren technieken èn jezelf laten verrassen door ‘toevalligheden’. 

  • Data: 11 september, 18 september, 19 september
  • Tijd: 10:00 – 13:00 uur
  • Locatie: Schildersbus op het strand bij Paal 3 (strandovergang einde Badweg)
  • Toegang: € 50,- per persoon, inclusief materialen. De workshop gaat door bij deelname van 4 personen

Opgeven/reserveren voor de workshop

Contact: Atelier Schier, Jeannette Rutgers. Tel. 06-36182139/ info@atelierschier.com

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
De bus van Jeannette

Jeannette is van april t/m november te vinden in de atelierbus op het strand. Deze kans pakte ze in 2019 met beide handen aan. Bekijk het volledige verhaal

De bus van Jeannette

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen