Wagenborg Veerbootcafé

 • Datum: 02 sep 2020 10:30 - 02 sep 2020 11:30

Geef uw mening en maak uw wensen kenbaar tijdens het Veerbootcafé!

Wagenborg Passagiersdiensten wil graag eilandbewoners en andere betrokkenen de gelegenheid geven om hun mening te uiten en wensen kenbaar te maken ten aanzien van de dienstverlening van de rederij. Daarvoor is maandelijkse Veerbootcafé bedoeld.

Voor het Veerbootcafé hoeft u zich niet van tevoren op te geven, u kunt vrijblijvend binnen stappen voor een kop koffie en een goed gesprek met één van de directieleden van Wagenborg Passagiersdiensten. Dat kan overal over gaan: over bijvoorbeeld veiligheid en comfort aan boord, de dienstregeling, vertragingen of de toekomstige bereikbaarheid van het eiland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wacht niet langer, kom naar het maandelijkse Veerbootcafé en lever op die manier een bijdrage aan de kwaliteit van de veerdienst. Uw veerdienst! Onderstaand vindt u een overzicht met data en tijden. 

Net als de afgelopen jaren, staat ook in 2019 het Veerbootcafé gepland in het Dorpshuis van Schiermonnikoog. Wandel gerust binnen tussen 10.30 uur en 11.30 uur op de volgende data:

Locatie:

 • Dorpshuis, Schiermonnikoog 

Tijdstip:

 • Wandel gerust binnen tussen 10.30 uur en 11.30 uur

Data 2020:

 • 3 juni
 • 2 september
 • 2 december
 • Zoek & Boek

  Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

  Zoeken
Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen