Avond4daagse Schiermonnikoog

  • Datum: 26 aug 2019 18:00 - 29 aug 2019 20:00
  • Locatie: Basisschool Yn de Mande

WandelvierdaagseDe vierde editie Wandelvierdaagse Schiermonnikoog wordt dat jaar niet gelopen in september, maar eind augustus van maandag 26 t/m donderdag 29 augustus 2019

Deelname is €5,50, hiervoor krijg je een medaille en iedere avond fruit en ranja. Voor de peuters en de kleuters van groep 1 en 2 bestaat de mogelijkheid om 1 avond mee te lopen. (13 september) Deelname hiervoor is  €2,00, hiervoor krijg je een dagmedaille, ranja en fruit.Ook voor een ieder ander is er dit jaar de mogelijkheid om 1 dag mee te lopen, de kosten hiervoor zijn €2,50 je krijgt hiervoor een dag-certificaat, ranja en fruit. 

Op deze site kun je tevens alle informatie vinden met betrekking tot de loop.

Verder zijn we nog op zoek naar medaille poetsers, flyer uitdelers, koek en sopie kraam bemanning, puinruimers en verdere hand en span diensten om de vierdaagse weer tot een groot succes te maken. Bij interesse neem contact op met iemand van de organisatie of meld je aan via de website.

Opgeven kan via: www.avond4daagse-schiermonnikoog.nl 

Geef bij je aanmelding door of je voor de 1e, 2e,3e of 4e keer meeloopt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

U kunt zich ook voor slechts 1 of 2 avonden opgeven!

  • Start: 18.00 uur schoolplein Yn e Mande (F.H. Gasaustraat)

Sportieve groet,

Wendy Hepping, Mary Stielstra, Marjan Sanou

Fotocredit: Eelke van der Heide

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Aleida is pottenbakker op het eiland. In haar Hjirre maakt en verkoopt ze haar kunst. Daarnaast is zij onderdeel van kunstgroep SJain en is ze druk bezig om het Kunstfestival, met de zee als thema, in september 2018 vorm te geven. Bekijk het volledige verhaal

Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen