Bezinningsweekend

Hallo lieve jij! Mijn naam is Claudia van Diepen en mijn praktijk is gevestigd in Breda en op Schiermonnikoog. In mijn werk ga ik uit van het holistische principe dat lichaam, geest en ziel een geheel vormen en dat wij onlosmakelijk verbonden zijn met de wereld om ons heen. Ook geloof ik in de kracht die al in je aanwezig is. Het is mijn kracht jou bewust te maken van die eigen kracht en er op te gaan vertrouwen. De verbinding die je ervaart tijdens sessies met mij, of bij deelname aan een bezinningsweekend, kunnen inzichten in je naar boven brengen. Mijn fijngevoeligheid en helend vermogen in een veilige setting, spelen een belangrijke rol tijdens mijn sessies. Patronen en belemmeringen in dit leven en voorbij dit leven kunnen soms zelfs moeiteloos worden geheeld.

Energetische behandelingen op Schiermonnikoog!

Ik heb een eigen manier van werken gecreëerd door de verschillende opleidingen en workshops die ik heb gevolgd. De verschillende inwijdingen (Egyptische, inwijdingen in de vier Windrichtingen en vijf Elementen, Druidische inwijdingen), hebben ertoe bijgedragen dat ik me steeds meer verbonden voel met alles om mij heen. Tijdens de sessie werk ik samen met verschillende Licht Energieen, met Geometrische Vormen en maak ik gebruik van Soundhealing d.m.v. mijn stem. De energie die vrij komt is sterk transformerend, helend en dringt diep door in je lichaam, in je omstandigheden en in je relaties.
Concreet betekent dit dat belemmerende patronen tijdens de healing worden doorbroken. Deze zuivering kan ervaren worden als opluchting; je voelt je energieker en ervaart minder stress. Afvalstoffen worden afgevoerd, zodat zowel je fysieke als je etherische lichaam gereinigd wordt. Je ervaart meer rust en voelt je meer verbonden met jezelf. Ook kunnen er inzichten in je opkomen die jou helpen situaties beter te begrijpen.

Zie agenda voor data!

Bezinningsweekenden op Schiermonnikoog

De bezinningsweekenden op Schiermonnikoog zijn een combinatie van stiltewandelingen, Chi-Kung, een behandeling speciaal gericht op jouw wensen, gezamenlijke meditatie- en healing sessies, ingebed in culinaire verwennerij en ontspanning naar behoefte. Kortom: een minivakantie met een kleine groep gelijkgestemden, waar bezinning, genieten en verbinding met jezelf en de ander centraal staan. Elk weekend heeft zijn eigen thema volgens het ritme van de seizoenen.

Weekend vrijdag 6 september t/m vertrek maandag 9 september, 2019 - Hoe geef jij jouw bezieling vorm?
Weekend vrijdag 1 november t/m maandag 4 november, 2019 - Loslaten van illusies!

Opgeven kan via mindandbodyowork@gmail.com of je kan me bellen M. 06 53616833.

Leuk je te ontmoeten! Claudia

Contactgegevens:
Mindandbodywork
Claudia van Diepen-Mulder
Telefoon: 06-53616833
Mail: mindandbodywork@gmail.com
Klik hier voor meer informatie

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen