Festival Jong Talent, Schiermonnikoog

• Datum: 16 mrt t/m 21 mrt
  • Tijd: 10:00 uur
  • Locatie: Schiermonnikoog

Van over de hele wereld komt jong toptalent in maart 2019 naar Schiermonnikoog om concerten te geven en masterclasses te volgen. Ook verwelkom we finalisten en prijswinnaars van diverse concoursen in Nederland, musici van de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest en de Muziekkapel Koningin Elisabeth.

De masters deze week zijn: Nobuko Imai (altviool), Philippe Graffin (viool), Jan Wijn (piano) en Jeroen Reuling (cello).

Programma Jong TalentFestival Jong talent

• Concerten
  • Openbare Masterclasses
  • Muziekdocumentaires