Fakkeloptocht

• Locatie: Willemshof (centrum dorp)

Fakkeloptocht Schiermonnikoog (C. Foppe Schut)Fotocredits: Foppe Schut

Op maandag 30 december organiseert de Rotaryclub weer haar jaarlijkse en inmiddels traditionele midwinterfakkeltocht. De start is om 19.00 uur in de Willemshof. Daar staan vuurkorven om de fakkels aan te steken.

U kunt de fakkels vanaf 10.00 uur kopen in het centrum van het dorp (kraam bij Spar Brunekreef). Indien voorradig kunt u ook voor de start van de tocht nog een fakkel kopen. Tijdens de tocht zijn er voor de kinderen weer enkele leuke verrassingen. Na afloop van de tocht is er warme chocolademelk en glühwein en zingt het Shantykoor Gin See to heich.

Koop fakkels voor goede doelen op Schiermonnikoog en elders in de wereld, ook als u eventueel niet mee kunt lopen. U kunt deze dan gebruiken bij andere gelegenheden, zoals bij de viering van Oud en Nieuw of tijdens een gezellige zomeravond. De Rotaryclub rekent op uw deelname aan deze geweldige avond.

• Woensdag 30 december 2020 om 19.00 uur
  • Fakkels zijn te koop vanaf 10.00 uur bij de kraam bij de Spar
  • Start vanaf de Willemshof.

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog