Schiermonnikoog Midwinterfestival

  • Locatie: Vele locaties in het dorp

Op 29 december 2018 vindt voor de tiende maal het Midwinterfestival plaats. Een tweejaarlijks festival waarbij menig eilander en ondernemer zijn huiskamer openstelt voor artiesten die over 'hun' eiland zingen en verhalen vertellen.

Midwinterfestival Schiermonnikoog

Het Midwinterfestival dompelt eilander én gast - jong en oud - onder in muziek, theater, verhalen, workshops en meer. Het nimmer ontbrekende snert- en slotconcert, gevolgd door een spectaculaire afsluiting, maken het Midwinterfestival tot een onvergetelijke dag. 

Zodra het programma bekend is, zal deze gepubliceerd worden op de website van het festival.

De kaarten gaan traditiegetrouw de dag voor het festival in de verkoop, te weten vrijdag 28 december 2019. Vanaf 8.30 uur gaan de deuren van het Bezoekerscentrum open, maar wees op tijd, want door de kleinschaligheid is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar tegen CONTANTE betaling. Er is geen PIN aanwezig!

Kaartverkoop in het Bezoekerscentrum:
Vrijdag 28 december 08.30-12.00 uur en 14.00-17.00 uur
Zaterdag 29 december 10.00-12.00 uur

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Hera Dekker, Wandelmaand liefhebber

Hera Dekker (48) kan het weten, ze miste geen enkele keer de November Wandelmaand. Dit jaar is de vijfde editie, en Hera is er uiteraard wéér bij. Bekijk het volledige verhaal

Hera Dekker, Wandelmaand liefhebber

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen