NNO ensembles gaan om de Noord!

• Locatie: Hotel om de Noord, Langestreek 66

De kamermuziek ensembles van het Noord Nederlands Orkest maken gedurende het seizoen 2018-2019 wederom zes keer de oversteek naar Schiermonnikoog.

Iedere 3e zondag van de maand, tussen het internationaal Kamermuziekfestival in oktober en het Festival Jong Talent in maart, zal een ensemble van het Noord Nederlands Orkest een matinee concert verzorgen in Hotel Brasserie Om de Noord.

Etty van der Veer | Ger van Langen.
Hotel om de Noord

NNOData:

• data voor najaar 2019 zijn nog niet bekend

Prijs:

• Toegang € 15,00, eilanders € 12,50, jongeren € 10,00

• Passe-partout voor 6 concerten: € 75,00 (één jaar geldig).

Bijzonderheden:

• Voor reserveringen: Hotel Brasserie Om de Noord
  • Aanvang van de concerten: 14:00 uur

• De concerten duren tot 16:00 uur

•  De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het NNO, MAPS, Rabobank Damwoude, Wagenborg Passagiersdiensten en de Stichting EvON.

Brasserie om de NoordHotel Brasserie Om de Noord
Langestreek 66

Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Aleida is pottenbakker op het eiland. In haar Hjirre maakt en verkoopt ze haar kunst. Daarnaast is zij onderdeel van kunstgroep SJain en is ze druk bezig om het Kunstfestival, met de zee als thema, in september 2018 vorm te geven. Bekijk het volledige verhaal