Evenementen om de Noord!

• Locatie: 'Strandhotel om de Noord, Badweg 117

Vanaf oktober start de 7e Kamermuziekreeks met NNO Ensembles. De kamermuziek ensembles van het Noord Nederlands Orkest maken gedurende het seizoen 2019-2020 wederom de oversteek naar Schiermonnikoog. Iedere 3e zondag van de maand, tussen het internationaal Kamermuziekfestival in oktober en het Festival Jong Talent in maart, zal een ensemble van het Noord Nederlands Orkest een matinee concert verzorgen in Hotel Om de Noord.

In het zomerseizoen hebben wij diverse andere evenmeneten zoals de haringparty, duinconcerten en Jazz om de noord.

Let op het programma vindt plaats op onze locatie Strandhotel om de Noord aan het einde van de Badweg, de haringparty vindt plaats bij de Zuidertoren.

Etty van der Veer | Ger van Langen.
Strandhotel om de Noord

NNOEvenementen Om de Noord

Programma 2020:

• Zondag 20 december: 3e concert uit de NNO Kamermuziekreeks: Duo Viool - Piano. Een duo wat in de afgelopen jaren meerdere malen heeft opgetreden in Om de Noord: Sergei Bolotny; viool en Keiko Sakuma; piano. Zij spelen weren van o.a. Mozart en Prokofjev. Virtuoze vertolkingen door de bevlogen Sergei en de ingetogen toetsenkunstenares Keiko.

Prijs:

NNO Kamermuziekreeks:

• Toegang € 15,00, eilanders € 12,50, jongeren € 10,00

• Passe-partout voor 6 concerten: € 75,00 (één jaar geldig).

Overige evenementen:

• Op aanvraag

Bijzonderheden:

• Voor reserveringen: Strandhotel om de Noord
  • Aanvang van de concerten: 14:00 uur

• De concerten duren tot 16:00 uur

•  De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het NNO, MAPS, Rabobank Damwoude, Wagenborg Passagiersdiensten en de Stichting EvON.

Strandhotel Om de Noord
Badweg 117

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal