Evenementen om de Noord!

• Datum: 17 mei 2020 14:00 - 17 mei 2020 16:00
  • Locatie: 'Strandhotel om de Noord, Badweg 117

Vanaf oktober start de 7e Kamermuziekreeks met NNO Ensembles. De kamermuziek ensembles van het Noord Nederlands Orkest maken gedurende het seizoen 2019-2020 wederom de oversteek naar Schiermonnikoog. Iedere 3e zondag van de maand, tussen het internationaal Kamermuziekfestival in oktober en het Festival Jong Talent in maart, zal een ensemble van het Noord Nederlands Orkest een matinee concert verzorgen in Hotel Om de Noord.

In het zomerseizoen hebben wij diverse andere evenmeneten zoals de haringparty, duinconcerten en Jazz om de noord.

Let op vanaf 16 februari vindt het programma plaats op onze nieuwe locatie Strandhotel om de Noord aan het einde van de Badweg, de haringparty vindt plaats bij de Zuidertoren.

Etty van der Veer | Ger van Langen.
Strandhotel om de Noord

NNOEvenementen Om de Noord

Programma 2020:

•  zondag 17 mei: Jazz Om de Noord: afgelast

•  zondag 21 juni: Haring Om de Noord: afgelast

•  zondag 19 juli: Duinconcert Om de Noord: afgelast

•  zondag 18 augustus: Dixieland Lunch Om de Noord: afgelast

•  zondag 20 september: Jazz Om de Noord: Muti Marane is de band rondom trompettist Jurgen Scholtanus. Met zijn composities balanceert hij op de fijne lijnen tussen traditionele en hedendaagse jazz. Met invloeden van Dizzy Gillespie, Ibrahim Maalouf, Roy Hargrove, Avishai Cohen en Ben Wendel.

• Vanaf oktober start de Winterreeks met nieuwe muzikale evenementen.

Prijs:

NNO Kamermuziekreeks:

• Toegang € 15,00, eilanders € 12,50, jongeren € 10,00

• Passe-partout voor 6 concerten: € 75,00 (één jaar geldig).

Overige evenementen:

• Op aanvraag

Bijzonderheden:

• Voor reserveringen: Strandhotel om de Noord
  • Aanvang van de concerten: 14:00 uur

• De concerten duren tot 16:00 uur

•  De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het NNO, MAPS, Rabobank Damwoude, Wagenborg Passagiersdiensten en de Stichting EvON.

Strandhotel Om de Noord
Badweg 117

Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal