SchierSongFestival

  • Datum: 21 jul 2019 20:00 - 21 jul 2019 22:00

Schiersongfestival SchiermonnikoogHet SchierSong Festival is een persoonlijk, niet commercieel initiatief van Annette Vogel en heeft als doel om voor diverse onbekende songwriters een natuurlijk podium te creëren dat past op het eiland Schiermonnikoog. Ook eilanders en badgasten kunnen zich aanmelden voor een open mic. 

Op zaterdag 20 en zondag 21 juli vindt de zesde editie plaats van het SchierSong Festival.

Op zaterdag 20 juli start het SchierSong Festival met een open podium in de kantine van Camping Seedune. Voor deze avond kan iedereen zich aanmelden die een eigen song of cover  wil laten horen. De avond wordt geopend om 20.00 uur en de entree is gratis.

Op zondag 21 juli laten diverse getalenteerde songwriters hun liedjes horen in Het Paviljoen Paal 3 (op het strand, einde Badweg). Aanvang 20.00 uur en de entree is gratis.

Heb je interesse om als muzikant mee te doen? Stuur dan een mail naar vogelannette@yahoo.com maar lees eerst de voorwaarden!

Meer informatie

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Aleida is pottenbakker op het eiland. In haar Hjirre maakt en verkoopt ze haar kunst. Daarnaast is zij onderdeel van kunstgroep SJain en is ze druk bezig om het Kunstfestival, met de zee als thema, in september 2018 vorm te geven. Bekijk het volledige verhaal

Aleida Blom, pottenbakker op Schier

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen