SchierSongFestival

  • Datum: 11 jul 2020 20:00 - 12 jul 2020 16:00

Schiersongfestival SchiermonnikoogHet SchierSong Festival is een persoonlijk, niet commercieel initiatief van Annette Vogel en heeft als doel om voor diverse onbekende songwriters een natuurlijk podium te creëren dat past op het eiland Schiermonnikoog. Ook eilanders en badgasten kunnen zich aanmelden voor een open mic. 

Op zaterdag 11 en zondag 12 juli vindt de zevende editie plaats van het SchierSong Festival.

Op zaterdag 11 juli start het SchierSong Festival met een open podium in de kantine van Camping Seedune. Voor deze avond kan iedereen zich aanmelden die een eigen song of cover  wil laten horen. De avond wordt geopend om 20.00 uur en de entree is gratis.

Op zondag 12 juli laten diverse getalenteerde songwriters hun liedjes horen in Paviljoen Paal 3 (op het strand, einde Badweg). Aanvang 20.00 uur en de entree is gratis.

Heb je interesse om als muzikant mee te doen? Stuur dan een mail naar vogelannette@yahoo.com maar lees eerst de voorwaarden!

Meer informatie

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen