WAD triathlon

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen organiseert op zaterdag 27 juni 2020 de WAD triathlon voor de tweede keer op Schiermonnikoog.
Het wordt een Triathlon Sprint maar dan in een aangepaste vorm.

Afstanden
Vanuit Lauwersoog varen we met ons eigen schip ms Boschwad naar de start in de buurt van Schiermonnikoog.
Eerste etappe:  ongeveer 1,2 kilometer zwemmen en een stukje wadlopen.
Tweede etappe: 20 kilometer fietsen.
Derde etappe: ca. 5 kilomter hardlopen

Deelnemen
Deelnemen kost € 37,-.
Daarvoor krijg je een geheel verzorgde triathlon, inclusief vaartocht Lauwersoog- Schiermonnikoog v.v., huurfiets, busvervoer op het eiland, water, powerbars, herinneringsmedaille, deelname triathlon, kledingzakken, douches na afloop, badmutsen en wedstrijdnummers.
Deelnemers die al op Schiermonnikoog zijn betalen € 25,-. Inbegrepen is dan als bovenstaande behalve vaartocht v.v. en busvervoer op Schiermonnikoog.

Meedoen? Er is plaats voor  maximaal 120 deelnemers (i.v.m. de grootte van ons schip), dus geef je snel op!

Bekijk hier de starttijd en de route

Wadtriathlon Sprint Schiermonnikoog Wadtriathlon sprint - Schiermonnikoog

Fotocredits: Jochem Wiersema Waldnet

Jelle en Film by the Sea