Kom op verhaal - concert Piter Wilkens

• Tijd: 21:00 uur

Piter Wilkens op Schiermonnikoog
Waddenwerk presenteert:

Piter Wilkens is een artiest met een breed oeuvre waarmee hij zowel de jeugd als het wat oudere publiek aanspreekt. Bij Piter is Friesland vaak een thema, maar hij kijkt letterlijk ook over de grens’. Piter is  inmiddels geliefd en gelauwerd als troubadour en singer- songwriter en niet meer weg te denken uit de Friese muziekwereld.

Het avondconcert van Piter Wilkens & trio is in het kader van de feestelijke opening van Walfisk Mienskip
Speciaal voor deze dag heeft hij een lied geschreven over de Walfisk van Schiermonnikoog. Deze brengt hij ook ten gehore bij kunstwerk de Walvis tijdens de feestdag van de Walfisk.

Wanneer:

• zaterdag 21 juli
  • start 21.00 tot ca. 23.30 uur
  • zaal open om 20.30 uur

Locatie:

• Cultureel ontmoetingscentrum (Langestreek 23)

Prijs:

• Toegang: in de voorverkoop zijn de kaarten € 10,-
    Aan de zaal € 12,50 , voor eilanders is er een speciale prijs € 10,00
  • Kaartjes zijn online te koop via deze pagina
  • U kunt uw kaartje ook kopen aan de balie van VVV Schiermonnikoog of bij de Atelierbus van AtelierSchier .

Deze dag word georganiseerd door Stichting Waddenwerk en Organisatie Walfisk Mienskip

Reserveer uw ticket aan de balie van VVV Schiermonnikoog of via onderstaande link!
Klik hier voor onze algemene & annuleringsvoorwaarden voor excursies

Bestel hier uw tickets

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog

'Op Schiermonnikoog is fotografie pas écht bijzonder. De wolken, zee, duinen, wad... Je komt hier de mooiste kleuren tegen, en iedere dag is anders. Mijn favoriete fotomoment is de sfeer rondom zonsondergang, het gouden uurtje. De vele kleuren en rust die dan voorbij komen, met op de achtergrond wat vogelgeluiden en de kabbelende zee. En met het idee dat er morgen weer een nieuwe dag is…' Bekijk het volledige verhaal