Wintertijd-Sprookjestijd

  • Datum: 23 jan 2021 16:00 - 23 jan 2021 17:00

Voor de openhaard in haar sfeervolle huis aan de Badweg kun je de sprookjes van verhalenvertelster Susanne Ulke echt beleven. Laat je betoveren en meevoeren op een avontuurlijke reis met de koning die zijn vogel kwijtraakt, een zon die niet meer schijnen wil, de eenzame potvis en het geheim van de zeemeermin. Een beleving voor iedereen van 4-99 jaar. Als je wilt, mag je zelf meedoen met de harp, sansula of ocean drum.

In verband met de veiligheid is een mondkapje bij binnenkomst en vertrek verplicht. Slechts 1 huishouden per keer toegestaan. Verder volgen we de regels van het RIVM.

Wanneer: december, januari, februari op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00-17.00 uur.

Andere tijden op afspraak.

Aanmelden: bij de VVV Kosten: 45 euro per gezin/groepje, incl. thee en koekje J (max 3 volwassenen)

Meer informatie: 06 - 137 90 423

Bestel hier uw tickets
  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen