Arrangement Onder Zeil - Diner aan zee

Bed & Breakfast ‘Onder Zeil’ opende in mei 2017 haar deuren en valt in het iets luxere segment. Onder Zeil onderscheidt zich door persoonlijke aandacht met een professionele aanpak. Bovendien staat duurzaamheid hoog in het vaandel! Er wordt in fases toegewerkt naar een energie neutrale bedrijfsvoering. Het douchewater wordt verwarmd door de zon, alle lichtbronnen zijn voorzien van ledlampen en op termijn zal ook elektriciteit opgewekt worden door de zon! Er worden waar mogelijk biologische of ‘eerlijke’ producten geserveerd. Het toiletpapier is zelfs eco gecertificeerd! En het heerlijke bed- en badlinnen is van biologische katoen. 

De kamers hebben een nautische sfeer. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een föhn, (natuurlijk) Wifi, een Nespresso apparaat en een waterkoker (inclusief onbeperkt koffie en thee). Er is een éénpersoonskamer, een tweepersoonskamer en een gezinskamer met een aparte slaapkamer voor de kinderen. De eenpersoonskamer heeft een bed van 1.40 m breed en kan ook geboekt worden voor 2 personen.

Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen in B&B Onder Zeil, natuurlijk inclusief ontbijt! Tevens is er voor u een 3 gangen diner geregeld (excl. wijn) bij Marina aan't Wad. U word ontvangen met een glaasje Prosecco. Restaurant Marina ligt op een prachtige terp met uitzicht over het wad en de jachthaven van Schiermonnikoog. Een prachtige plek met fantastische uitzicht om even te genieten van het eiland.

Kamer Anker (1 persoon) € 170,- 
Kamer Anker (2 personen) € 220,-

Kamer Seinvlag (2 personen) € 262,-

Kamer Stuurwiel (2 personen) € 272,-
Kamer Stuurwiel (4 personen) € 405,-

 

Boek nu, Anker voor 1 persoon 
Anker boeken voor 2 personen

Boek nu, Seinvlag

Boek nu, Stuurwiel voor 2 personen 
Stuurwiel boeken voor 4 personen

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Reinharda Groendijk, teamleider Sigma-team

Reinharda Groendijk is lid van het Sigma-team vanaf het eerste moment. Zij is teamleider in duo-functie en hoofd gewondennest. Bekijk het volledige verhaal

Reinharda Groendijk, teamleider Sigma-team

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen