Wandelcoaching op Schiermonnikoog

Je ziet de zee je voelt de zon en de wind. Je ruikt het zout..... Heb je last van stress? Wil je je relatie(s) verbeteren? Heb je het gevoel dat er iets moet gebeuren? Dan is wandelcoaching misschien iets voor jou. Wandelcoaching is heel ontspannend. De natuur werkt als een spiegel. Je krijgt zicht op wat je wel en wat je niet wilt. Dat geeft rust, ruimte en inspiratie. Je gaat anders weg dan je gekomen bent. Een of twee wandelingen is vaak al genoeg om je doel te bereiken.

Bij een arrangement wandelcoaching kom je voor een paar dagen naar Schiermonnikoog. Je bent er echt helemaal even uit. Je hoeft geen rekening meer te houden met het thuisfront, met de boottijden etc.  Dat vergroot het effect van wandelcoaching. Wat er gebeurt tijdens de wandelcoaching heeft dan de tijd om te beklijven, om door te werken. Je hebt je eigen appartement.  Je gaat helemaal je eigen gang. Je kunt wandelen, fietsen, heerlijk in een duinpannetje liggen doezelen…….je kunt lezen, films kijken. Er is stilte, rust en ruimte.

Je hebt gekozen voor wandelcoaching. Jij geeft aan wat je graag zou willen bereiken deze dagen. We spreken meestal gelijk 2 wandelingen af.  Je hebt dan alvast twee afspraken van 1 1/2 à 2 uur. Bij een arrangement wandelcoaching kun je in één keer alles regelen: wandelcoaching en verblijf. Bij een verblijf in één van onze appartementen, krijg je 15 % korting op de coaching.Wandelcoach  Je kunt dit arrangement alleen boeken bij wandelcoachopschier. 

Contactgegevens

tel: 06-55194761 

info@wandelcoachopschier.nl
www.wandelcoachopschier.nl

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

'Het mooiste aan Schiermonnikoog vind ik dat je vanuit huis binnen twee minuten in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Europa bent. Voor honderdduizenden vogels is Schiermonnikoog een onmisbare tussenstop. Als ze hier niet genoeg te eten vinden, kunnen ze hun reis niet tot een goed einde brengen. Ik vind het heel bijzonder dat ik mee mag werken aan het beschermen van deze natuur...' Bekijk het volledige verhaal

Erik Jansen, boswachter Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen