Filmfestival Schiermonnikoog

Een weekend op Schiermonnikoog vol topfilms. In 2020 was de eerste Film by the Sea - Schiermonnikoog. Het weekend van 24 tot 26 januari bood het Eilander Filmhuis deze unieke ervaring aan 100 filmliefhebbers, dit in nauwe samenwerking met Film by the Sea, het gerenommeerde filmfestival uit Vlissingen.

In het najaar van 2021 komen de VVV-arrangementen samen met het programma 2022 online.

Passe-partouts komen beschikbaar zodra het programma definitief is. Bent u Vriend van het Festival dan krijgt u de mogelijkheid om voor de algemene bekendmaking van de titels, het passe-partout, losse kaarten of een arrangement te reserveren.

Het festival staat gepland van 21 t/m 23 januari 2022!

Vanaf begin november zullen we de eerste titels met u delen. Vanaf december staat het hele programma online en kunt u kaarten reserveren.

De plaatsen zijn beperkt, dus blijf op de hoogte via onze Faceboekpagina en via deze site!

Er wordt samengewerkt met het gerenommeerde Filmfestival in Vlissingen.

Vanaf 1 januari 2022 zal Film by the Sea - Schiermonnikoog georganiseerd worden door Stichting Filmhuis aan Zee. De voorbereidingen om deze stichting op te richten zijn in volle gang. Via deze pagina wordt u op de hoogte gehouden.
(Credit eilandfoto's van het Festival: Ilja Zonneveld)

Maar houdt de website en de Social Media kanalen van de VVV en het Festival in de gaten.

Hoe het Filmfestival tot stand is gekomen vertelt Jelle de Jong, beheerder van het Dorpshuis.

Hein over de toekomst van de films op het eiland

Het tweede filmfestival op het eiland is aanstaande. Bestuurslid Hein Barnhoorn vertelt over de doelen van de nieuwe stichting Filmhuis aan Zee. Bekijk het volledige verhaal

Hein over de toekomst van de films op het eiland