Programmering

Medio najaar 2021 verwachten wij het programma voor de tweede Film by the Sea - Schiermonnikoog. Noteer alvast 21 t/m 23 januari 2022 in uw agenda. (editie 2021 ging helaas niet door door corona)

Openingsfilm 2022:

The Duke

The Duke vertelt het onwaarschijnlijke maar waargebeurde verhaal van een Londense taxichauffeur die een kostbaar schilderij weet te stelen uit de National Gallery. De samenwerking tussen de briljante Jim Broadbent (Moulin Rouge!, The Iron Lady) als Bunton, de al even briljante Dame Helen Mirren (The Good Liar, The Queen) als zijn onwetende echtgenote en regisseur Roger Michell (Blackbird, Notting Hill) staat garant voor succes.

Kempton Bunton is niet zomaar een Londense taxichauffeur. Hij kletst te veel - en is daarom al een paar keer ontslagen, hij bestookt de BBC ongevraagd met zijn toneelwerk en hij is overgevoelig voor onrecht. Bunton is dan ook verontwaardigd dat de National Gallery maar liefst honderdzestigduizend pond heeft betaald voor een schilderij van Goya en besluit het kostbare doek te stelen. Voor het losgeld heeft hij al een goed doel in gedachten.

Regie Roger Michell Land: Groot-Brittannie Jaar: 2020 Lengte: 96 min. Genre: Drama, Comedy Taal: Engels Ondertiteling: Nederlands Cast: Jim Broadbent, Helen Mirren, Fionn Whitehead, Matthew Goode e.a.

Bekijk de trailer van onze openingsfilm!

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen