Vriend van het Festival

Schiermonnikoog heeft vele gezichten. Onze grootste troef, namelijk de natuur, gaat hand in hand met de vele evenementen die het eiland rijk is. Kleinschaligheid is altijd het toverwoord. Denk aan het Midwinterfestival dat eens in de twee jaar georganiseerd wordt, maar ook aan de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het  Kamermuziekfestival, het Festival Jong Talent, het Muziek- en Zangconcours, het Concours Hippique, de Jellyfish concerten, Muziek aan de Plas, de zomerconcerten van het Shantykoor, de toneeluitvoeringen van Sierlikene Meu en ga zo maar door.

Van 24 t/m 26 januari 2020 komt daar het Internationale Filmfestival met de titel "Film by the Sea - Schiermonnikoog" bij. Een filmfestival met schitterende titels, mogelijk gemaakt door de prettige en nauwe samenwerking met Film by the Sea Vlissingen. Directeur Jan Doense heeft zijn vertrouwen uitgesproken en werkt mee op allerlei gebied. De organisatie op het eiland is dan ook ongelooflijk vereerd, dat hij het hele weekend aanwezig zal zijn en de opening zal verrichten!

Het enthousiasme dat nu al de boventoon voert, stemt de organisatie* zeer postitief. Plaatsbewijzen en passe-partouts worden reeds verkocht en we hopen dat er veel mensen zijn die het festival een warm hart toedragen door Vriend van het Festival te worden.

Hoe wordt u Vriend van het Festival?

• Door u aan te melden via een mail aan stichtingnoorderbeeld@gmail.com of filmbytheseaschiermonnikoog@gmail.com wordt u voor een bedrag van € 50,00 (of meer) per jaar Vriend van het Festival
  • Door het bedrag van € 50,00 te storten op NL11 RABO 0119896125 t.n.v. Stichting Noorderbeeld o.v.v. Vriend Filmfestival

Als Vriend van het Festival:

• Nodigen wij u uit o.a. voor een exclusief ontbijt met o.a. Jan Doense op zaterdag 25 januari 2020, om daarna gezamenlijk:
  • De documentaire "Duurzame Eilanden" van Eef de Graaf te bekijken in de filmzaal van Film by the Sea - Schiermonnikoog. Eef ontbijt ook gezellig mee
  • Bent u getuige van de start van een jaarlijkse traditie
  • En ontvangt u voor editie 2021 als eerste de filmlijst en de mogelijkheid om te reserveren

* De organisatie bestaat uit enthousiaste leden. Beheerder van het Dorpshuis op Schiermonnikoog, Jelle de Jong, stelt ze graag aan u voor. Lees hier zijn verhaal.

Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea