Vriend van het Festival

Schiermonnikoog heeft vele gezichten. Onze grootste troef, namelijk de natuur, gaat hand in hand met de vele evenementen die het eiland rijk is. Kleinschaligheid is altijd het toverwoord. Denk aan het Midwinterfestival dat eens in de twee jaar georganiseerd wordt, maar ook aan de jaarlijks terugkerende evenementen zoals het  Kamermuziekfestival, het Festival Jong Talent, het Muziek- en Zangconcours, het Concours Hippique, de Jellyfish concerten, Muziek aan de Plas, de zomerconcerten van het Shantykoor, de toneeluitvoeringen van Sierlikene Meu en ga zo maar door.

Het eerstvolgende filmfestival staat gepland van 19-21 januari 2024.

Een filmfestival met schitterende titels, mogelijk gemaakt door de prettige en nauwe samenwerking met Film by the Sea Vlissingen. 

Draagt u het Festival een warm hart toe, word dan Vriend.

Hoe wordt u Vriend van het Festival?

Door u aan te melden via een mail aan filmbytheseaschiermonnikoog@gmail.com wordt u voor een bedrag van € 50,00 (of meer) per jaar Vriend van het Festival
Door het bedrag van € 50,00 te storten op NL98RABO0373047002 t.n.v. Stichting Filmhuis aan Zee o.v.v. Bijdrage Vriend Festival 2023 en het emailadres
Als Vriend van het Festival:

  • Ontvangt u voor editie 2024 als eerste de filmlijst en de mogelijkheid om te reserveren
  • Kunt u als eerste één van de passe-partouts aanschaffen (deze zijn namelijk gelimiteerd)
  • Zullen we u uitnodigen voor een speciaal event 


* De organisatie bestaat uit enthousiaste leden. Oud-Beheerder van het Dorpshuis op Schiermonnikoog, Jelle de Jong, stelt ze graag aan u voor. Lees hier zijn verhaal.