Mindandbodywork

Prins Hendrikstraat 82
4835 PR Breda

MindandBodywork

Terug

Mindandbodywork

Het uitgangspunt van MindandBodywork is holistisch: lichaam, geest en ziel zijn één en onderling zijn wij onlosmakelijk verbonden met de wereld om ons heen.
Dankzij mijn fijngevoeligheid kan ik mijn helend vermogen laten stromen en kanaal zijn voor verschillende Energieën, die ik ontvang en mag doorgeven.
Mijn kwaliteit is het kunnen zuiveren van grote verbanden. Verbanden die buiten dit ene leven kunnen gaan.
Mijn passie is anderen te laten ervaren wat vrijheid in verbondenheid is en hoe het is om zonder oordeel te leven, naar jezelf en naar anderen. Dit geeft ruimte om je te kunnen ontwikkelen en om te creëren op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo.

Dat is vrijheid!

Bewust Buiten op Schiermonnikoog!

Om het aarden in je lichaam letterlijk te helpen verdiepen, organiseer ik in de weken dat ik op Schiermonnikoog ben ook activiteiten in de natuur. Zoals een bewustzijnswandeling met ontspannende aardings- en Chi-oefeningen of je kunt een persoonlijke coach/healing sessie bij mij boeken.

Een bewuste verbinding met de natuur helpt om meer met je gevoel in contact te komen en zo ook inzichten te krijgen over je leven en waar je op dit moment staat.

Zie agenda voor data!

Bezinningsweekenden op Schiermonnikoog

Tijdens de bezinningsweekenden op Schiermonnikoog geef ik de mogelijkheid om kennis te maken met wat ik aan heling in huis heb. Het weekend is een combinatie van stiltewandelingen, Chi-oefeningen, behandelingen speciaal gericht op jouw wensen, gezamenlijke meditatie en healing sessies. Ingebed in culinaire verwennerij en ontspanning naar behoefte. Kortom: een minivakantie met een kleine groep gelijkgestemden, waar bezinning, genieten en verbinding met jezelf en de ander centraal staan.

Elk weekend heeft zijn eigen thema volgens het ritme van de seizoenen. Hierover ontvang je tijdens het weekend sheets, met teksten en vragen die je individueel uitwerkt. Het geschrevene blijft privé – tenzij je het met mij wilt bespreken uiteraard – en kan aanleiding zijn tot onderlinge gesprekken die als vanzelf kunnen ontstaan.

Weekend maximaal met groep van 4 personen. Kamers op basis van twee personen per kamer. Fietsen aanwezig!

Contactgegevens:
Mindandbodywork
Claudia van Diepen-Mulder
Telefoon: 06-53616833
Mail: mindandbodywork@gmail.com
Klik hier voor meer informatie

Op de kaart

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog

'Op Schiermonnikoog is fotografie pas écht bijzonder. De wolken, zee, duinen, wad... Je komt hier de mooiste kleuren tegen, en iedere dag is anders. Mijn favoriete fotomoment is de sfeer rondom zonsondergang, het gouden uurtje. De vele kleuren en rust die dan voorbij komen, met op de achtergrond wat vogelgeluiden en de kabbelende zee. En met het idee dat er morgen weer een nieuwe dag is…' Bekijk het volledige verhaal

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog