Kunstfaam

Badweg 5
9166NC Schiermonnikoog

Kunstfaam

Terug

Kunstfaam

Open Atelier KunstFaam is een initiatief van Klasiena Soepboer, geboren en getogen op Schiermonnikoog, keramist en docent beeldende kunst en vormgeving. Opgeleid aan Academie Minerva, Groningen en de Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam. 

Klasiena werkt samen met andere kunstenaars die, net als zijzelf kunst maken, exposeren en - in de loop van 2016 - ook workshops geven. Zelf is Klasiena de constante factor in het atelier. Andere kunstenaars werken als artist in residence voor kortere of langere periodes in het atelier, ze exposeren in de galerie en geven workshops en lezingen over hun vakgebied. Dit kan variëren van beeldend, schilderen, keramiek tot schrijven. 

Voor kunstenaars is KunstFaam een meerdaagse werkplek en biedt KunstFaam accommodatie, expositieruimte en een werkplaats vol materialen.

Voor de kunstkijker zijn er wisselende exposities in de expositieruimte, een open werkplaats en vanaf het voorjaar van 2016 ook workshops.

Bij KunstFaam kan er ook gewinkeld worden! Zo kunt U sinds kort ook t shirts en tassen met eigen tekeningen maar ook kaarten met mijn schetsen en toffe jut sieraden van Rob van de Wiel en natuurlijk kunst kopen.

Wilt u nog meer weten:

 

Contactgegevens:
Klasiena Soepboer
E: mail@klasiena.nl

Atelier kunstfaam Kunstfaam Schiermonnikoog Kunstfaam atelier 

 

Op de kaart

Sytze Schut, eilander

'In het najaar van 2005 lees ik een oproep voor de NCRV-verkiezing ‘mooiste plek van Nederland’, en besluit Schiermonnikoog op te geven. Een internetverkiezing, zo blijkt, waarin wij het mogen opnemen tegen Vlieland. De provinciewinnaar gaat door naar de live-finale in Hilversum. Het angstzweet breekt mij uit. Op dag 1 heeft Vlieland al 500 stemmen en op Schiermonnikoog weet - behalve een paar medewerkers van de VVV en mijn vrouw en ik - nog niemand iets over een verkiezing...' Bekijk het volledige verhaal

Sytze Schut, eilander

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen