Bouwbedrijf Dijkstra

Bouwbedrijf R. Dijkstra

Noorderstreek 26
9166 NR Schiermonnikoog

Website Dijkstra

Terug

Bouwbedrijf Dijkstra

Bouwbedrijf R. Dijkstra is al ruim 90 jaar een eilander bouwbedrijf en degelijke bouwpartner bij de realisatie van al uw (bouw)projecten. Als hoofdaannemer begeleidt R. Dijkstra de projecten van ontwerp tot oplevering. Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en interieurbouw is uw opdracht bij hen in goede handen.

Alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer worden uitgevoerd. Het bedrijf ontwerpt, tekent, adviseert, verzorgt de nodige aanvragen en beschikt over een moderne werkplaats met magazijn en bouwmarkt.

Voor kleine klussen hebben wij klusbussen paraat.

Contactgegevens

Kantoor Bouwbedrijf Dijkstra
Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog
tel: 0519-531762
fax: 0519­-531015

e-­mail: info@bouwenopschier.nl 
www.bouwenopschier.nl

Werkplaats - Doe-­Het-Zelf Winkel
Noorderstreek 26
9166 NR Schiermonnikoog

 

Op de kaart

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog