Wijnbar en bistro De 4 Dames

Wijnbistro de 4 Dames op Schiermonnikoog

Langestreek 94
9166 LG Schiermonnikoog

De 4 Dames

Terug

Wijnbar en bistro De 4 Dames

In onze nieuwe wijnbar & bistro kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid wijnassortiment, grotendeels uit eigen import, een fraaie collectie speciaalbieren en vele whisky’s en rumsoorten.

Onze bistro laat het midden tussen een bar en een restaurant. Veel van onze gerechten hebben het formaat van een voor/tussengerecht. Naast onze specials -mediterrane charcuterie en seafood- hebben wij een wisselend aanbod van vlees en vegetarische gerechtjes.

Openingstijden van de Bistro

  • Maandag t/m donderdag vanaf 16.00 tot 23.00 uur, onze keuken vanaf 17.00 tot 21.00 uur.
  • Vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 tot 24.00 uur, onze keuken vanaf 12.30 tot 21.30 uur.

Wij reserveren geen tafels, komt u gezellig binnenlopen dan kijken wij op dat moment met u mee of er een tafel beschikbaar is.


Wijn- en Menukaart

Contactgegevens

Langestreek 94
9166 LG Schiermonnikoog
tel. (0519) 531133

Op de kaart

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog