VVV Schiermonnikoog Winkel

VVV kantoor Schiermonnikoog

Reeweg 5
9166 PW Schiermonnikoog

openingstijden

Terug

VVV Schiermonnikoog Winkel

De VVV Schiermonnikoog Winkel heeft naast alle informatie over toerisme en recreatie over het eiland Schiermonnikoog ook diverse souvenirs, ansichtkaarten,  fiets/wandelkaarten, wandelroutes en meer.
In de Winkel vindt u ook heerlijke streekproducten uit het Waddengebied zoals jam, honing en mosterd.
Natuurlijk kunt u ook terecht voor de VVV giftcard.

Nieuw in de VVV-winkel: Giclées van de kunstenaar Ad van Bokhoven

"Ad van Bokhoven is geen onbekende meer op Schiermonnikoog. Velen kochten de afgelopen jaren een mooie giclée van hem bij galerie "Ogygia". Ad van Bokhoven (1956) schildert al meer dan 20 jaar op Schiermonnikoog. Ongemerkt werd hij een specialist van het "Strandgenre". Momenten en situaties aan zee, legt hij moeiteloos in enkele streken vast. Van Hotel van der Werff tot en met de Kobbeduinen, het hele gebied is door hem met penseel bezocht! Ad van Bokhoven is impressionist. Meestal werkt hij met "gouache", een waterverf die past bij zijn snelle/intuïtieve manier van zien en noteren. Inmiddels is zijn werk te koop bij de VVV"

Een excursie kunt u ook boeken aan de balie van de VVV of online.

In het VVV-kantoor bevindt zich tevens een Postnl postagentschap en een ING servicepunt.

Op de kaart

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog