Vakantiehuisje met open haard op Schiermonnikoog

Boek nu een romantisch vakantiehuisje met open haard of houtkachel voor een heerlijk weekendje of midweekje weg op de Wadden.

In het najaar en in de winter worden de dagen weer korter en kouder, dan is het na een heerlijke wandeling over het strand of de duinen heerlijk opwarmen in uw vakantiehuisje voor de open haard.
Maar ook in het voorjaar en zomerseizoen kan een open haard voor extra warmte en gezelligheid zorgen.

Wij hebben de huisjes en appartementen op Schiermonnikoog voor u op een rij gezet.

Vakantiehuisjes met een open haard of houtkachel

Een vakantiehuisje met een open haard of houtkachel geeft een extra romantische sfeer aan uw weekendje weg of vakantie.
Na een paar uurtjes buiten uitwaaien tijdens een wandeling of fietstocht op het eiland is het heerlijk thuiskomen op uw vakantieadres.

Bij sommige accommodaties is er haardhout aanwezig, is dit niet geval dan kunt u bij de plaatselijke supermarkt een netje met haardhout kopen.

Accommodaties met houtkachel of open haard

Sheerhaard

Vakantiehuis of appartement met sfeerhaard

Geen zin in gedoe met haardhout? Dan is de sfeerhaard the next best thing! Met één druk op de knop gaat uw haard heerlijk branden, en kunt u alsnog genieten van het vuurtje.

Accommodaties met sfeerhaard

Verblijft u liever in een hotel?

De hotelkamers van hotel Duinzicht hebben uiteraard geen haard, maar in het restaurant is er wel een heerlijke open haard. 

In het sfeervol oudhollands à la carte restaurant kunt u lunchen of dineren, rondom de open haard is het heerlijk vertoeven in de comfortabele fauteuils met bijvoorbeeld een warme chocomelk of glaasje wijn.

Tip! proef ook de beroemde bramenport van hotel Duinzicht!

Hotel Duinzicht