Dierenarts Schiermonnikoog

Dierenarts

Reddingsweg 38
9166 PD Schiermonnikoog

Dierenartsen Dokkum

Dierenartsen Dokkum

Sinds jaren komen de dierenartsen van Dokkum naar Schiermonnikoog om de diergeneeskundige zorg van de dieren op het eiland te verzorgen.

Voor de gezelschapsdieren houden zij meestal één keer per 6 weken een spreekuur. Dit spreekuur is op afspraak zodat voor iedereen voldoende tijd ingepland kan worden en u in alle rust uw huisdier onderzocht kan worden. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0519-292526.

Er is helaas geen spoeddienst op Schiermonnikoog mogelijk voor huisdieren. Wanneer er een spoedgeval is kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij kunnen dan in overleg kijken hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Vertrouwd u de situatie niet en wilt u toch de dierenarts bezoeken en er gaat op dit moment geen veerboot? Dan zou U eventueel een watertaxi kunnen bestellen, zodat u met uw huisdier toch de dierenarts op het vaste land met spoed kunt bezoeken. Dokkum ligt op ca. 18 minuten rijden met de auto vanaf Lauwersoog. Vraag eventueel een eilandbewoner om hulp, eilanders hebben vaak wel ervaring met spoedsituaties en zij helpen u graag met alles organiseren zodat u zo snel mogelijk bij de dierenarts kunt komen met uw huisdier.

Klik hier voor het meest actuele overzicht van het eilander spreekuur*

* onder voorbehoud van wijzigingen

Contactgegevens

Dierenartsen Dokkum
Hogedijken 106
9101 WZ Dokkum

Depandance Schiermonnikoog
Reddingsweg 38                                                                       
9166 PD Schiermonnikoog

Bereikbaar zijn we 24 uur per dag 
op het vertrouwde telefoonnummer 0519-292526 

dierenartsendokkum.nl

Lees hier meer tips over op vakantie met hond...