Tennisvereniging Hinneleup

Tennissen op de tennissbanen van Schiermonnikoog

Duinpad 2
Schiermonnikoog

Tennisbaan

Terug

Tennisvereniging Hinneleup

Tijdens de vakantie een lekker potje tennissen? Of meedoen aan de eilander tennis toss? Midden in de duinen vindt u de trots van onze tennissende eilanders: Tennisvereniging de Hinneleup. Wat wij u bieden? Een gezellig clubhuis met maar liefst drie Kushion court tennisbanen. Deze banen zijn vriendelijk voor de gewrichten en onder bijna alle weersomstandigheden bespeelbaar. Toegankelijk tennis voor jong en oud!

Reserveren Tennisbaan

  • U  kunt een tennisbaan reserveren voor € 15,- per uur
  • Verder is het mogelijk een weekkaart te kopen (€ 55,-)
  • Het reserveren van de banen doet u bij Fietsenverhuur Schiermonnikoog, Badweg 6, het is ook mogelijk hier rackets en ballen te huren. 

De banen kunnen tevens gehuurd worden voor trainingen en dergelijke. Voor informatie en afspraken hierover: Cor van der Kolk (tel. 0519-531019). 

Agenda Tennissen

  • Tossmiddag, zondagmiddag 14.00 uur: Als het weer het enigszins toelaat, gooi je je racket op de hoop en sta je plotseling op het veld een balletje te slaan tegen de oud-wethouder, de dokterassistente of de boswachter. De toss is open voor iedereen. : 

  • OPEN TennisTOERNOOI, maandag 30 juli t/m donderdag 2 augustus 2018: Een goede gelegenheid om je krachten te meten met de eilanders en zijn gasten.

Kijk voor de speciale (kinder)activiteiten en overige evenementen op onze website: www.dehinneleup.nl of kijk in het informatiekastje bij de club. 

Tennissen op Schiermonnikoog
Tennisvereniging De Hinneleup, tennis voor iedereen!

Contactgegevens Tennisvereniging;

Tennisvereniging Hinneleup
Duinpad 2 (zijweg Badweg)
Cor van der Kolk: 0519-531019 

 

Op de kaart

Esther Hagen, Lytje Willem

'Het is geweldig om als kind op Schiermonnikoog op te groeien, met het eiland als één grote speeltuin. En dat kan ik via Lytje Willem nu aan een heleboel kinderen laten zien. Want die Lytje Willem neemt ze mee op de grootste avonturen en laat ze het eiland op een manier beleven die ze niet eens hadden durven dromen...' Bekijk het volledige verhaal

Esther Hagen, Lytje Willem