Tennisvereniging Hinneleup

Tennissen op de tennissbanen van Schiermonnikoog

Duinpad 2
Schiermonnikoog

Tennisbaan

Terug

Tennisvereniging Hinneleup

Tijdens de vakantie een lekker potje tennissen? Of meedoen aan de eilander tennis toss? Midden in de duinen vindt u de trots van onze tennissende eilanders: Tennisvereniging de Hinneleup. Wat wij u bieden? Een gezellig clubhuis met maar liefst drie Kushion court tennisbanen. Deze banen zijn vriendelijk voor de gewrichten en onder bijna alle weersomstandigheden bespeelbaar. Toegankelijk tennis voor jong en oud!

Reserveren Tennisbaan

  • U  kunt een tennisbaan reserveren voor € 15,- per uur
  • Verder is het mogelijk een weekkaart te kopen (€ 55,-)
  • Het reserveren van de banen doet u bij Fietsenverhuur Schiermonnikoog, Badweg 6, het is ook mogelijk hier rackets en ballen te huren. 

De banen kunnen tevens gehuurd worden voor trainingen en dergelijke. Voor informatie en afspraken hierover: Cor van der Kolk (tel. 0519-531019). 

Agenda Tennissen

  • Tossmiddag, zondagmiddag 14.00 uur: Als het weer het enigszins toelaat, gooi je je racket op de hoop en sta je plotseling op het veld een balletje te slaan tegen de oud-wethouder, de dokterassistente of de boswachter. De toss is open voor iedereen. : 

  • OPEN TennisTOERNOOI, maandag 31 juli t/m donderdag 3 augustus 2017: Een goede gelegenheid om je krachten te meten met de eilanders en zijn gasten.

Kijk voor de speciale (kinder)activiteiten en overige evenementen op onze website: www.dehinneleup.nl of kijk in het informatiekastje bij de club. 

Tennissen op Schiermonnikoog
Tennisvereniging De Hinneleup, tennis voor iedereen!

Contactgegevens Tennisvereniging;

Tennisvereniging Hinneleup
Duinpad 2 (zijweg Badweg)
Cor van der Kolk: 0519-531019 

 

Op de kaart

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog