Vissen vanaf het strand

Vissen vanaf het strand

Vissen onder begeleiding:

Wij bieden complete vistrips voor 1 tot maximaal 8 personen. U vist vanaf het strand van Schiermonnikoog met begeleiding van een ervaren visser. De vistrip duurt ongeveer 3,5 uur daarna kunt u zonder begeleiding eventueel verder vissen. Vertrekpunt is altijd vanuit het dorp of bij een strandovergang. Reserveren kan alleen telefonisch of via mail bekijk de beschikbare data bij de agenda. Als u reserveert kunnen we eventueel nog van dag wisselen ivm slecht weer of te harde wind. (dagen moeten wel beschikbaar zijn) 

Geplande Vis-trips 2020*

* Op aanvraag zijn andere dagen ook mogelijk in de maanden April, Mei, Juni, September en Oktober, informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Er kan alleen gevist worden met opkomend tij.

wat kost het:  Hengels op het strand

De kosten zijn € 50,- pp, inclusief materiaal en aas.

Verhuur materiaal 

Verhuren van hengels:
Naast onze compleet verzorgde vistrips kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om zelf te gaan vissen. U kunt dan de hengels huren bij ons.

visaas:
Wilt u alleen gebruik maken van visaas, ook dit is mogelijk dit verkopen wij namelijk ook. (In verband met tij graag 3 dagen van tevoren bestellen)

 

Contactgegevens:

Heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Dhr. J.I. Bazuin
Telefoon: 06-11281576
E: jibbazuin@gmail.com
www.vissenopschier.eu

Verkoop: het juiste vislood
Verantwoord alternatief voor vislood
Sportvissen op het strand Zeebaars vangen

Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea