Vissen vanaf het strand

Vissen vanaf het strand

Vissen onder begeleiding:

Wij bieden complete vistrips voor 1 tot maximaal 8 personen. U vist vanaf het strand van Schiermonnikoog met begeleiding van een ervaren visser. De vistrip duurt ongeveer 3,5 uur daarna kunt u zonder begeleiding eventueel verder vissen. Vertrekpunt is altijd vanuit het dorp of bij een strandovergang. Reserveren kan alleen telefonisch of via mail bekijk de beschikbare data bij de agenda. Als u reserveert kunnen we eventueel nog van dag wisselen ivm slecht weer of te harde wind. (dagen moeten wel beschikbaar zijn) 

Geplande Vis-trips 2021*

* Op aanvraag zijn andere dagen ook mogelijk in de maanden April, Mei, Juni, September, Oktober en November, informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. Er kan alleen gevist worden met opkomend tij.

wat kost het:  Hengels op het strand

De kosten zijn € 50,- pp, inclusief materiaal en aas.

Verhuur materiaal 

Visaas:
Wilt u alleen gebruik maken van visaas, ook dit is mogelijk dit verkopen wij namelijk ook. (In verband met tij graag 3 dagen van tevoren bestellen)

 

Contactgegevens:

Heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Dhr. J.I. Bazuin
Telefoon: 06-11281576
E: jibbazuin@gmail.com
www.vissenopschier.eu

Verkoop: het juiste vislood
Verantwoord alternatief voor vislood
Sportvissen op het strand Zeebaars vangen

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com

Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen Bekijk het volledige verhaal

Heidi Schilperoord, blogger via Reistop5.com