Wandelcoach Begin maar

Wandelcoach

Van Starkenborgstraat 25
9166 PM Schiermonnikoog

Begin maar

Wandelcoach Begin maar

Jacqueline Mulder (1970) woont en werkt sinds 1991 op Schiermonnikoog. Zij mag zich sinds 2017 gecertificeerd coach noemen en begeleidt zowel in haar praktijk op Schiermonnikoog, in de buitenlucht als op locatie aan de wal mensen met uiteenlopende vraagstukken. Rode draad is dat haar cliënten graag op weg geholpen worden in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Jacueline heeft in 2017 een geaccrediteerde coachopleiding in Utrecht afgerond. 

Haar wandelcoach sessies zijn zeer geliefd bij mensen die al op Schiermonnikoog verblijven en graag in 1 of 2 wandelingen van 75 minuten hun vraagstuk bij haar neerleggen.

Jacqueline luistert, kijkt naar wat jij nodig hebt en zet verschillende oefeningen in. Ook kan zij middels een familieopstelling nieuwe inzichten verschaffen. Samen met aandacht kijken naar je gezin van herkomst en het effect daarvan op jouw levensloop kan heel verhelderend werken.

Jacqueline maakte een indrukwekkende soloreis in 2019 en 2020 en heeft inmiddels twee pelgrimages naar Santiago de Compostella op haar naam staan. Zij weet als geen ander hoe helend wandelen werkt. Tijdens 1 of meerdere wandelsessies merk je al gauw de kracht van bewegen. Want door je lijf in beweging te zetten, komt ook je geest in beweging. Het daglicht en de frisse (zee)lucht helpen je letterlijk meer licht en lucht te geven aan de zwaarte die je soms in je kunt voelen.

Voor het maken van een afspraak kun je bellen of een Whatsapp bericht sturen.

Contactgegevens:

Begin maar
Van Starkenborghstraat 25
9166 PM Schiermonnikoog
Telefoon: +31 6 407 702 69

Contact 

“Ik heb één wandelsessie gedaan met Jacqueline in de prachtige natuur. Maar wat was het bijzonder. Jacqueline is in staat om je in korte tijd te laten inzien wat de essentie is, waar het om gaat. Zonder alle verhalen eromheen maar meteen de kern te raken. Dat is ongelooflijk knap. De wandeling heeft op mij veel indruk gemaakt. Ik denk er nog regelmatig aan terug.”

Monique