Internationaal Filmfestival Schiermonnikoog

Film by the Sea

Een weekend op Schiermonnikoog vol internationale topfilms. In het weekend van 24 tot 26 januari biedt het Eilander Filmhuis aan 100 liefhebbers deze unieke ervaring, in samenwerking met Film by the Sea, het gerenommeerde filmfestival uit Vlissingen.

Film by the Sea - Schiermonnikoog wordt een jaarlijks terugkerend internationaal Filmfestival, met primeurs en publiekslievelingen van het laatste festival in Vlissingen, die nog niet in de bioscoop te zien waren.

De VVV biedt arrangementen met overnachting(en), overtocht, fiets en wandelingen met een gids. In het Dorpshuis zijn er ontmoetingen met interessante gasten. Kortom een echt festival sfeer, maar dan eilanders intiem. Een unieke kans voor filmliefhebbers. 

Het complete programma staat online en is boekbaar (op de slotfilm na, deze komt rond 10 december online, maar dat belooft een prachtige titel te worden). Tevens kunt u al een passe-partout kopen voor alle 9 films.

Omarmt u het evenement? Dan kunt u Vriend van het Festival worden!

Het festival opent vrijdag 24 januari om 20:00 uur, daarna volgt er nog een tweede film. Op zaterdag zijn er vijf films en op zondag twee. Gasten kunnen op zondag nog met de 16:30 boot naar de vaste wal. Film by the Sea

Er zijn losse kaarten te koop voor € 11,-, maar het is ook mogelijk om een passe-partout voor alle negen films te kopen voor € 75,-. 

Maar houdt de website en de Social Media kanalen van de VVV en het Festival in de gaten.

Hoe het Filmfestival tot stand is gekomen vertelt Jelle de Jong, beheerder van het Dorpshuis.

 

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen