Lekker kopje koffie op de Veerboot

Op de veerboot

Rebos bv

Als u naar Schiermonnikoog gaat, ontkomt u er niet aan: de boottocht. De overtocht naar dit prachtige eiland duurt ongeveer 3 kwartier. Een perfect moment voor een natje en een droogje. Rebos zorgt ervoor dat u en uw gezelschap niets tekortkomen.

Aan boord bij Rebos

Sinds 1986 zorgt Rebos ervoor dat uw overtocht naar Schiermonnikoog - en terug naar Lauwersoog - ontspannen en plezierig verloopt. Aan boord van de Rottum en de Monnik verzorgen we uitgebreide zelfbedieningsbuffetten met een divers aanbod van hapjes en drankjes. Ook hebben wij op meerdere plaatsen in de salon zelfbedieningskoffieautomaten staan, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een lekker kopje koffie.

Geen gedoe met eten en drank: reserveer een groepsarrangement

U gaat met een groep vrienden, familie, collega’s of scholieren naar Schiermonnikoog. U stapt met uw gezelschap aan boord en u wilt voor iedereen wat eten en drinken regelen. Bij Rebos maken we het grote groepen makkelijker: reserveer van tevoren een groepsarrangement. Geen gedoe met bestellen en betalen, maar alles vooraf netjes geregeld.

Meer weten over onze bootdienst en groepsarrangementen?

Gaat u binnenkort met een groep naar Schiermonnikoog? Begin uw  dagje of weekendje weg dan direct ontspannen: reserveer alvast wat te eten en te drinken op de boot. Bij Rebos bieden we verschillende groepsarrangementen.

Wilt u meer informatie hierover?

Neem dan contact met ons op: bel 06 - 51 89 21 35 of mail via info@rebosbv.nl   
www.rebosbv.nl