Film by the Sea

Een weekend op Schiermonnikoog vol internationale topfilms. In 2020 was de eerste Film by the Sea - Schiermonnikoog. Het weekend van 24 tot 26 januari bood het Eilander Filmhuis deze unike ervaring aan 100 filmliefhebbers, dit in nauwe samenwerking met Film by the Sea, het gerenommeerde filmfestival uit Vlissingen.

Film by the Sea - Schiermonnikoog is een jaarlijks terugkerend internationaal Filmfestival, met primeurs en publiekslievelingen van het laatste festival in Vlissingen, die nog niet in de bioscoop te zien waren.

De VVV-arrangementen komen samen met het programma 2021 online. Dit zal vanaf september zijn ivm de beperkingen door corona.

Passe-partouts komen beschikbaar zodra het programma definitief is. Bent u Vriend van het Festival dan krijgt u de mogelijkheid om voor de algemene bekendmaking van de titels, het passe-partout, losse kaarten of een arrangement te reserveren.

De tweede editie is verschoven naar 2022. Door corona kunnen we het festival niet organiseren.

Maar houdt de website en de Social Media kanalen van de VVV en het Festival in de gaten.

Hoe het Filmfestival tot stand is gekomen vertelt Jelle de Jong, beheerder van het Dorpshuis.

 

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Jelle en Film by the Sea

Jelle biedt als beheerder van het Dorpshuis onderdak aan het eerste te organiseren Filmfestival op Schiermonnikoog. Bekijk het volledige verhaal

Jelle en Film by the Sea

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen