Sportactiviteiten op Schiermonnikoog

Activiteitenstrand

Naast de buitensporten die Reactief aanbiedt, kunt u op het activiteitenstrand bij Paal 3 terecht voor (kite)surflessen en de verhuur van het benodigde materiaal.

Fitness

Bij openluchtzwembad de Dúnatter is er een mogelijkheid om te fitnessen, u kunt een weekpas aanschaffen, informeer naar de mogelijkheden.
Bij hotel de Brakzand is er ook een kleine, goed geoutilleerde fitness ruimte. Zodat u ook op vakantie uw lichaam fit kunt houden.

Zwemmen

Naast een frisse duik aan het Noordzeestrand kunt u zwemmen in openluchtzwembad de Dunatter, aan het einde van het Duinpad tegenover hotel Duinzicht. Het zwembad is geopend van begin mei tot medio september. Ook kunt u zwemmen in de Berkenplas, die met name zeer geschikt is voor kinderen. 

Paardrijden

Heeft u altijd al eens willen paardrijden op Schiermonnikoog en beschikt u over enige rijervaring, dan kunt u bij stal Florida terecht voor een bos- of strandrit. Voor kleine kindjes hebben zij ook leuke shetland-wandelpony's. Voor inlichtingen 06-41918702

 

Wintersport

In de winter kunt u schaatsen op ijsbaan de Halve Maan, halverwege de Badweg aan uw rechterhand. Bij voldoende sneeuw kunt u bij de plaatselijke fietsverhuurbedrijven langlaufski's huren. 

 

  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Monique Talsma, trouwambtenaar Schiermonnikoog

'Als kind kun je toch niet bedenken dat je trouwambtenaar wordt in de eilandgemeente waar je bent geboren en getogen? Huwelijken mogen overal op 'Us Lytje Pole' voltrokken worden. Het is een voorrecht aanwezig te kunnen zijn bij zulke intieme momenten. Of dit nu is met een gezelschap bij Paal 5, op de Balg of in de Got Tjark' Bekijk het volledige verhaal

Monique Talsma, trouwambtenaar Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen