Sportactiviteiten

Activiteitenstrand

Naast de buitensporten die Reactief aanbiedt, kunt u op het activiteitenstrand bij Paal 3 terecht voor (kite)surflessen en de verhuur van het benodigde materiaal.

Fitness

Bij openluchtzwembad de Dúnatter is er een mogelijkheid om te fitnessen, u kunt een weekpas aanschaffen, informeer naar de mogelijkheden.

Zwemmen

Naast een frisse duik aan het Noordzeestrand kunt u zwemmen in openluchtzwembad de Dunatter, aan het einde van het Duinpad tegenover hotel Duinzicht. Het zwembad is geopend van begin mei tot medio september. Ook kunt u zwemmen in de Berkenplas, die met name zeer geschikt is voor kinderen. 

Paardrijden

Heeft u altijd al eens willen paardrijden op Schiermonnikoog en beschikt u over enige rijervaring, dan kunt u bij stal Florida terecht voor een bos- of strandrit. Voor kleine kindjes hebben zij ook leuke shetland-wandelpony's. Voor inlichtingen 06-41918702

Wintersport

In de winter kunt u schaatsen op ijsbaan de Halve Maan, halverwege de Badweg aan uw rechterhand. Bij voldoende sneeuw kunt u bij de plaatselijke fietsverhuurbedrijven langlaufski's huren.