Kittiwake - kinderdisco & jeugdsoos

9166NJ Schiermonnikoog

Kittiwake

Kittiwake - kinderdisco & jeugdsoos

I.v.m. het opheffen van de stichting Jeugd en jongeren werk is er momenteel geen jeugdsoos op vrijdag en zaterdag. De kinderdisco op zaterdagavond gaat wel gewoon door met inzet van vrijwilligers.
Tijdens de zomervakantie verzorgt Lytje Willem de kinderdisco.

Het jeugd & jongerenwerk Schiermonnikoog organniseert verschillende activiteiten die ook toegankelijk zijn voor kinderen en jongeren die op Schiermonnikoog op vakantie zijn. Wij heten iedereen van harte welkom in de Kittiwake (Badweg 12)

Kinderdisco

Het hele jaar door is er elke zaterdagavond (19.00 tot 20.30 uur) in de Kittiwake een echte kinderdisco. Een dj zorgt met zijn muziek dat alle kinderen lekker kunnen dansen en springen. Heb je geen zin om te dansen? Je kunt natuurlijk ook gewoon naar de muziek luisteren en andere kinderen ontmoeten. Meestal hebben we een danswedstrijd en een spelletje (elke week een ander spelletje) waarbij de winnaars een prijsje krijgen.
Tijdens de kinderdisco is de bar geopend en er wordt chips, snoep en drinken verkocht.
De leeftijd voor de Kinderdisco is 6 t/m 11 jaar.
De entree is gratis.

Jeugdsoos (Momenteel is er geen jeugdsoos)

De jeugdsoos is een plaats waar tieners samen komen en elkaar ontmoeten. Alle jeugd tussen 12 en 16 jaar is van harte welkom om langs te komen en muziek te luisteren ( alleen zaterdag) , televisie kijken, spelletjes doen of gewoon lekker chillen. We beschikken over WIFI, neem je smartphone mee en je krijgt van ons de sleutel. Soms zijn er bijzondere activiteiten zoals bijvoorbeeld 3FM Serious Request op groot scherm, spelletjesavond of (spook)tocht etc. Kortom reden genoeg om een een kijkje te nemen in de jeugdsoos! Tijdens de jeugdsoos is de bar geopend en er wordt chips, snoep en drinken verkocht.

Zodra er meer bekend is over de jeugdsoos vermelden wij het op deze pagina!

De entree is gratis

Op de kaart

Romy Dam, fotografe Schiermonnikoog

'Op Schiermonnikoog is fotografie pas écht bijzonder. De wolken, zee, duinen, wad... Je komt hier de mooiste kleuren tegen, en iedere dag is anders. Mijn favoriete fotomoment is de sfeer rondom zonsondergang, het gouden uurtje. De vele kleuren en rust die dan voorbij komen, met op de achtergrond wat vogelgeluiden en de kabbelende zee. En met het idee dat er morgen weer een nieuwe dag is…' Bekijk het volledige verhaal