Fietsverhuur

op 5 verschillende locaties

Fietsverhuur Soepboer

Fietsverhuur Soepboer beschikt over een groot assortiment bestaande uit 4.000 kwaliteitsfietsen (en tandems) van A-merken (Gazelle, Batavus, Azor etc.). 

Paaslandweg 1

Fietsenverhuur Soepboer

Fietsenverhuur Schiermonnikoog - Badweg

Sinds 2006 is Fietsenverhuur Schiermonnikoog de verhuurder waar u voor een voordelige prijs kwaliteitsfietsen van verschillende A-merken kunt huren.

Fietsenverhuur Schiermonnikoog bezorgt fietsen gratis bij uw vakantieadres of bij de boot. Ook bent u voor het huren van fietsen welkom bij één van onze vestigingen. In het dorp aan de Badweg hebben wij een ruim assortiment fietsen die u kunt huren.

Voorafgaand aan uw komst kunt u uw fietsen online reserveren.

Badweg 6

Fietsenverhuur Schiermonnikoog Badweg

Fietsverhuur Veerdam

Een dagje Schiermonnikoog? Huur uw fiets direct op de veerdam (ook voor langere periodes)!

Het gehele zomerseizoen geopend, buiten het seizoen alleen op reservering.
Direct vanaf de veerdam per fiets het eiland verkennen.

Direct bij aankomst van de veerboot.

Fietsverhuur Veerdam

Fietsenverhuur Schiermonnikoog - Middenstreek

Het hele jaar door verhuren wij diverse soorten fietsen van verschillende A-merken (o.a. Gazelle, Sparta en Batavus) vanuit onze vestigingen aan de Middenstreek en de Badweg. De filialen van Fietsenverhuur Schiermonnikoog zijn te herkennen aan de groene borden langs de weg.

Voorafgaand aan uw verblijf op Schiermonnikoog kunt u fietsen reserveren. De fietsen staan dan voor u klaar bij een van onze filialen. Ook is het mogelijk om de fietsen gratis te laten bezorgen bij uw vakantieadres, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten.

Middenstreek 10

Fietsenverhuur Schiermonnikoog Middenstreek

Schierfiets

Fietsverhuur Schierfiets beschikt over een groot assortiment bestaande uit 4.000 kwaliteitsfietsen (en tandems) van A-merken (Batavus, Gazelle, Azor etc.). Ook kunt u bij deze fietsverhuur terecht voor het huren van: Elektrische fietsen, Kinderfietsen, Kindertandems, Bakfietsen, Mountainbikes en Strandfietsen. Natuurlijk zijn er ook Kinderzitjes, Windschermen en Fietstassen te huur.

Ook een selectie aangepaste fietsen is hier te huur, zelfs het huren van een scootmobiel behoort tot de mogelijkheden!

Noorderstreek 32

Schierfiets