Busvervoer op Schiermonnikoog

Oosterreeweg 2
9166 PE Schiermonnikoog

Arriva

Terug

Busvervoer op Schiermonnikoog

Arriva verzorgt de busdienst op het eiland. U kunt gebruikmaken van het speciale eilandretour à € 3,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 11 jaar, 65-plussers en honden. Deze kaarten zijn in de bus verkrijgbaar. Ook verkoopt Arriva in de bus eilander tienrittenkaarten à € 13,00 voor volwassen en € 9,00 voor kinderen, 65 plussers en honden. Voor groepen is het mogelijk om bij de chauffeur een gezelschapskaart te kopen. De kosten voor deze retourkaarten bedragen € 2,80 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen, 65-plussers. Grote groepen raden wij aan hun komst aan te kondigen.

Reizen met ov-chipkaart is niet mogelijk op Schiermonnikoog, met uitzondering van abonnementen zoals bv. studenten ov-chip of ov jaarkaart .

Voor de diverse buslijnen op het eiland is een netkaart beschikbaar. Deze kunt u hier vinden.
Dienstregeling

Contactgegevens

tel. (0519) 531360
E-mail: schiermonnikoog@arriva.nl


 

 

Op de kaart

Sytze Schut, eilander

'In het najaar van 2005 lees ik een oproep voor de NCRV-verkiezing ‘mooiste plek van Nederland’, en besluit Schiermonnikoog op te geven. Een internetverkiezing, zo blijkt, waarin wij het mogen opnemen tegen Vlieland. De provinciewinnaar gaat door naar de live-finale in Hilversum. Het angstzweet breekt mij uit. Op dag 1 heeft Vlieland al 500 stemmen en op Schiermonnikoog weet - behalve een paar medewerkers van de VVV en mijn vrouw en ik - nog niemand iets over een verkiezing...' Bekijk het volledige verhaal

Sytze Schut, eilander

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen