Busvervoer op Schiermonnikoog

Oosterreeweg 2
9166 PE Schiermonnikoog

Arriva

Terug

Busvervoer op Schiermonnikoog

Arriva verzorgt de busdienst op het eiland. U kunt gebruikmaken van het speciale eilandretour à € 3,50 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 11 jaar, 65-plussers en honden. Deze kaarten zijn in de bus verkrijgbaar. Ook verkoopt Arriva in de bus eilander tienrittenkaarten à € 13,00 voor volwassen en € 9,00 voor kinderen, 65 plussers en honden. Voor groepen is het mogelijk om bij de chauffeur een gezelschapskaart te kopen. De kosten voor deze retourkaarten bedragen € 2,80 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen, 65-plussers. Grote groepen raden wij aan hun komst aan te kondigen.

Reizen met ov-chipkaart is niet mogelijk op Schiermonnikoog, met uitzondering van abonnementen zoals bv. studenten ov-chip of ov jaarkaart .

Voor de diverse buslijnen op het eiland is een netkaart beschikbaar. Deze kunt u hier vinden.
Dienstregeling

Contactgegevens

tel. (0519) 531360
E-mail: schiermonnikoog@arriva.nl


 

 

Op de kaart

Monique Talsma, trouwambtenaar Schiermonnikoog

'Als kind kun je toch niet bedenken dat je trouwambtenaar wordt in de eilandgemeente waar je bent geboren en getogen? Huwelijken mogen overal op 'Us Lytje Pole' voltrokken worden. Het is een voorrecht aanwezig te kunnen zijn bij zulke intieme momenten. Of dit nu is met een gezelschap bij Paal 5, op de Balg of op zeer bekend terrein in het hotel waar ik ook werk…' Bekijk het volledige verhaal

Monique Talsma, trouwambtenaar Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen