Workshop ‘Wijn aan ‘t Wad’

  • Datum: 26 sep t/m 26 sep
  • Tijd: 15:00 uur
  • Locatie: Restaurant Marina (Jachthaven)

 

WANNEER : Iedere dinsdag t/m eind september*
Wijn op't oog
TIJD
: 15:00 - 17:00 uur 

LOCATIE: Restaurant Marina (Jachthaven)

PRIJS : € 27,50 pp

*Minimaal 4 deelnemers, maximaal 15 deelnemers


De workshop ‘Wijn aan ‘t Wad’ is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om meer te weten te komen over wijn. Dus óók jij die altijd zegt geen verstand van wijn te hebben, want iedereen heeft smaak!

Tijdens de workshop - gegeven op de unieke locatie Restaurant Marina met uitzicht op het Wad - proeven we ‘blind’ een aantal karakteristieke wijnen. We beoordelen de wijnen op universele smaakfactoren die altijd in alle soorten van voedsel en dranken te herkennen zijn.

De smaakleer helpt ons de juiste combinatie van wijnen en gerechten te vinden. De volgorde te bepalen waarop we ze serveren. Of zelfs te ervaren wat er aan een gerecht of een wijn ontbreekt.

Om zelf enkele mooie wijn-spijscombinaties te maken, komen er een aantal lekkernijen van Marina op tafel. Kortom: deze workshop is leerzaam, lekker en gezellig!

Passie voor wijn!

Initiator en cursusleider Eelke van der Heide werkt in het dagelijks leven als gepassioneeWijn aan't Wad - Eelke van der Heiderd gastheer-sommelier bij Hotel-Restaurant Ambrosijn op Schiermonnikoog. Hij volgde de cursus ’gastronomie’ van smaakprofessor dr. Peter Klosse en deed ervaring op bij verschillende gerenommeerde restaurants op Michelinster-niveau.


Aanmeldingen of informatie:

VVV Schiermonnikoog
U kunt online reserveren of kom langs aan de balie van de VVV om uw reservering te maken.
Klik hier voor onze  algemene & annuleringsvoorwaarden voor excursies

Wilt u een workshop op maat voor uw gezelschap? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!
contact@wijnophetoog.nl
06 51157561

Bestel hier uw tickets
  • Zoek & Boek

    Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

    Zoeken
Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

"'Gaat er vandaag nog iemand het water op?', is een vraag die dagelijks op mijn telefoon voorbij komt. Het symboliseert hoe toegankelijk en vrijblijvend kitesurfen is. Maar het mooiste is wanneer je zonder af te spreken naar het strand gaat als je de bomen ziet bewegen. Er is altijd wel iemand om mee te surfen. Het strand bij Paal 3 is een waanzinnige speeltuin. En eentje voor alle leeftijden. Of je al kunt kitesurfen of het graag zou willen leren, je kunt hier terecht!" Bekijk het volledige verhaal

Coen Bouman, kitesurfer op Schiermonnikoog

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen