Culinaire wandeling

Schiermonnikoog kent leuke cafés en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier om de verschillende restaurants van het eiland te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling.

U loopt met uw eigen gezelschap, in uw eigen tempo één van de wandelroutes. Elke route voert u langs vijf sfeervolle locaties. Bij elke locatie krijgt u een onderdeel van een vijf- gangenmenu geserveerd, met een bijpassend drankje.

Dieetwensen kunt u aangeven bij uw reservering waarop de cafés en restaurants u indien nodig een alternatief gerecht aanbieden. Met wensen als vegetarisch, geen vis e.d. kan rekening gehouden worden. Met verdergaande diëten als bijvoorbeeld veganistisch helaas niet.

NIEUW IN 2019: naast de restaurants die in 2018 meededen kunt u nu o.a. ook de 4 Dames, de Ware Jakob en Marina verwachten in één van de drie routes.

Data:

Culinair genieten op Schiermonnikoog

 • Elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag in november

Tijd:

 • Starten om 12.00 uur uur en eindigt om 17.00 uur

Prijs:

 • € 40,00 per persoon

Bijzonderheden:

 • Start: VVV- kantoor (afhaalpunt routekaart)
 • U dient vooraf uw routekaart op te halen bij de VVV tijdens openingstijden, op zondag zijn wij gesloten.
 • Maximaal 40 deelnemers
 • Heeft iemand van uw gezelschap speciale dieetwensen of allergieën? Geef deze dan bij voorkeur ca. 1 á 2 weken vooraf per mail aan info@vvvschiermonnikoog.nl door. Wij doen dan ons best om u zoveel mogelijk tegemoet te komen. Met verdergaande dieetwensen zoals bijvoorbeeld veganistisch eten kunnen wij helaas geen rekening houden.

Wilt u deze wandeling reserveren?

U kunt uw tickets online kopen door op de onderstaande link te klikken.
Klik hier voor onze algemene & annuleringsvoorwaarden voor excursies

Of kom langs bij VVV Schiermonnikoog en boek uw favoriete wandeltocht(en) aan de balie!

Bestel hier uw tickets
 • Zoek & Boek

  Wilt u overnachten op Schiermonnikoog? Dat kan!

  Zoeken
Hera Dekker, Wandelmaand liefhebber

Hera Dekker (48) kan het weten, ze miste geen enkele keer de November Wandelmaand. Dit jaar is de vijfde editie, en Hera is er uiteraard wéér bij. Bekijk het volledige verhaal

Hera Dekker, Wandelmaand liefhebber

Deel deze pagina en ontdek Schiermonnikoog samen