Midwinterfestival

Een tweejaarlijks festival waarbij menig eilander en ondernemer zijn huiskamer openstelt voor artiesten die over 'hun' eiland zingen en verhalen vertellMidwinterfestivalen.

Midwinterfestival Schiermonnikoog

Het Midwinterfestival dompelt eilander én gast - jong en oud - onder in muziek, theater, verhalen, workshops en meer. Het nimmer ontbrekende snert- en slotconcert, gevolgd door een spectaculaire afsluiting, maken het Midwinterfestival tot een onvergetelijke dag.

Hier vind U meer informatie

In 2022 organiseren we de elfde editie van het festival en wel op 29 december 2022.

De kaarten gaan traditiegetrouw de dag voor het festival in de verkoop. Dit jaar zal de kaartverkoop in Informatiecentrum Het Baken zijn.

Het Midwinterteam vertelt

“Het Midwinterteam bestaat uit enthousiaste leden. Maar mede door de vele vrijwilligers is het mogelijk om het festival te organiseren.”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen