Zomervakantie Schiermonnikoog

Fysiotherapie

v. Starkenborghstraat 17
9166 PL Schiermonnikoog

Fysiotherapie

De praktijk voor fysiotherapie op Schiermonnikoog is een allround gebeuren; op een eiland moet men van alle markten thuis zijn! Praktijkeigenaar is Annet van der Meulen, BIG geregistreerd met een registratie in het Centraal Kwaliteitsregister. Voor eilanders en gasten is de praktijk voor fysiotherapie vrij toegankelijk en getracht wordt om na aanmelding zo snel mogelijk een behandeling te geven. Het liefst dezelfde of de volgende dag.

Als algemeen practicus is er jarenlange ervaring aanwezig en u kunt er terecht voor allerlei soorten klachten op orthopedisch of neurologisch gebied, voor de ademtechniek en ontspanning, voor houding en nog veel meer. Jong en oud kunnen zich aanmelden voor acute, subacute of chronische klachten. Er is nauwe samenwerking met fysiotherapeutische specialisaties aan de wal zoals de bekken- en manueel therapeuten, kinderfysiotherapeuten en chiropractors. Op het eiland is optimale samenwerking met de huisartsen, tandarts, de medewerkers van de Thuiszorg en de maatschappelijk werker.

Naast het fysiotherapeutisch begeleiden per patiënt zijn er nog een aantal groepsactiviteiten waaronder:

  • zwemmen voor medisch geïndiceerden
  • zwangerschapsgymnastiek
  • seniorengymnastiek
  • trainen van speciale doelgroepen

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar de praktijk, spreek dan uw naam en nummer in dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Contactgegegevens:

Praktijk voor Fysiotherapie
Van Starkenborghstraat 17
9166 PL Schiermonnikoog

Telefoon: 0519 53 19 27

Annet over Steeuwsaun
Annet van der Meulen
fysiotherapeute en duizendpoot

“Annet van der Meulen is al vele jaren "onze" fysiotherapeute. Haar praktijk bevindt zich in het gebouw waar ook de dokter en tandarts gehuisvest zijn. ”

Lees het hele verhaal

Bekijk alle verhalen